Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Barndoms minder - flugt forsøg og flagstænger

... hvor skal man næsten begynde? Hvad skal jeg dog vælge at fortælle om... Jeg har mange gode minder fra min barndom... Jeg var nok i virkeligheden lidt af et boble-barn når jeg tænker tilbage. I ved, som voksede op i en fredelig lille hyggelig boble uden problemer - det er først når man bliver ældre og bevidst om verden omkring sig at man opdager hvor hård og grusomt et sted det kan være. Jeg vil ikke kalde mig curling-barn, for det er ikke fordi mine forældre fixede alle mine problemer for mig. Jeg var bare god til ikke øretæveindbydende i skolen... I børnehaven, not so much, haha, ja lad os da tage et par af de fortællinger. Jeg fungerede okay med de andre børn, det var ikke det - selvom jeg dog stort set kun legede med pigerne. Pædagogerne har jeg dog nok givet et par grå hår

Som den dag jeg besluttede, at når nu Sanne kunne blive lukket ind og ud af lågen i bagenden af børnehaven... så kunne jeg vel også? Lågen var da ganske vist låst, men ikke noget en lille klatre-abe som mig ikke kunne klare. Vups, så var Janni klatret over, og glad på vej hjem. Set i bakspejlet var idéen nok ikke helt så genial, som jeg selv synes - særligt fordi jeg husker en mand i hans bil der stoppede ved hejtænderne på en vej jeg gik forbi, rullede vinduet ned, og spurgte hvor jeg var på vej hen. I en paranoid verden kunne han sagtens have været en grimmer mand der ville lokke mig med ind i sin bil. I en positiv verden kunne han selvfølgelig også bare have fået øje på en vildfaren lille pige, og ville sikre sig at hun kom godt hjem. Under alle omstændigheder var det ikke nogle særligt glade forældre jeg kom hjem til - jeg blev fluks sendt tilbage til børnehaven igen til nogle forfjumskede pædagoger (bortløbne børn er enhver pædagogs mareridt) med en ny overtrøje på - for jeg husker stadig den grønne langærmede "undertrøje" (eller mellemtrøje, jeg skulle altid have en rigtig og/eller ulden undertrøje på indenunder også - vi skulle bestemt ikke fryse) jeg havde på hjem

Janni op i flagstangen med gule gummistøvler
Janni op i flagstangen med gule gummistøvler

En anden gang der nok har givet et ekstra boost i stresshormornerne har nok været dagen, hvor jeg besluttede mig for at bestige flagstangen i sandkassen iført mine gule gummistøvler. Jeg nåede helt op i toppen til knoppen, og kan i øvrigt meddele at sådan en stang gynger rigtigt meget Pædagogerne smurte stemmerne i honning det bedste de havde lært, i et forsøg på at lokke mig ned igang, men det gik ikke sådan lige. Ned kom jeg dog i sidste ende igen, og til en ordenlig skideballe - sikkert fortjent. Men hey, det var noget af et eventyr og præstation at kunne skrive i bogen, hva'?

Blog Challenge for Maj
Blog Challenge hos giz-blog maj 2014 #24 Fortæl om dine barndoms minder
Udgivet fredag d. 30. Maj 2014
2617 visninger

Challenge BlogChallengeInMay Nostalgi

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie