Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Beats me... Hater Haters?

Når jeg ser en fan reagere på en hater/troll/stupid-person med "Fuck haters, de skal bare brænde op i helvede!" - eller et elle andet charmerende i samme retning... Så er det jeg tænker, om hate mod en hater ikke stadig er hate? Er en hater hater så egentlig ikke også bare en hater? Og hvis det er legalt at hate på haters, er det så også legalt at hate en hater hater (altså en fan?)
Udgivet torsdag d. 20. Juni 2013
3 kommentarer og 2088 visninger

BeatsMe Haters

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 21 Juni 2013 12:03

Jeg tror faktisk du har ret på det punkt.
Min personlige holdning er at det er bedst bare at ignorere de haters.

CGravatar Cathrine 21 Juni 2013 22:19

Jeg er faktisk ret enig Gulde

Jeg sletter dem bare, og ignorer dem.

GGravatar Gulde 22 Juni 2013 13:57

Enten det, ja, eller man kan tvinge sig til at tolke det på en positiv måde (hvis muligt) og svarer dem pænt, det kan også være ganske morsomt, og lidt morskab på deres egen bekostning har man vel ret til

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie