Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Beautifull blogger award

Jeg har modtaget et award!

Beautifull Blogger award


Trin 1 - Fremvis award - Jep, det er gjort nu

Jeg er blevet tildelt denne award af Altair, Kristina og sandelig også Louise. Man føler sig jo helt beæret Så tak skal i have for det!
Trin 2 - Takke pænt til giverne - Jep, også gjort

Trin 3 - Videregive award
● Min første tanke faldt på Ilhja
● Og dem der herefter var mål for min næste tanke... de har sådan set allerede tagget mig, hvilket jo er lidt et problem, hvor hvis ikke de havde, ville de selvfølgelig også have fået den, så ja, nu får de den tilbage i hovedet igen Værsegod til Altair
● og Louise (nej, i behøver ikke udføre tagget igen, men i har stadig fortjent awardet )
● Og så slap mine idéer op, for jeg kan ikke finde Ida (tidligere ejer af Kika og Lippa) - den nye side hun gav mig virker ikke Er du blevet helt væk Ida?
... Well, trin 3 må som hos en del andre, forblive uudført...

Men så kommer vi jo også til trin 4, som går ud på at jeg skal invie jer i 7 ting om mig... Nu har jeg jo allerede sådan en liste liggende - på hele 117 punkter! Så der er jo i grunden allerede så rigeligt at snuse rundt i. Men skal vi så alligevel føje endnu 7 ting til listen, så kunne jeg jo begynde med:
● Når jeg får grineflip - altså en lidt større latteroplevelse end en haha-sjov joke - så går de muskler jeg ellers skulle trække vejret med, fuldstændig i latterkramper, og jah... så kan jeg ikke trække vejret.
● Det betyder også at jeg, når jeg får grineflip, ikke kan snakke... lidt upraktisk hvis man har fornærmet nogen og ler over det så man ikke kan bortforklare det og de går amok og kilder en, for ja, det er sket! -.-
● Når jeg får grineflip ser jeg sådan ud i hovedet --> x D
● Når jeg får grineflip, nu vi er inde på det, begynder jeg desuden at tude x'D
● Og grunden til at jeg er så grineflipsfikseret lige nu, er at min kæreste for kort tid gav mig et, hvorefter jeg opdager, hvad jeg ellers lykkeligt havde glemt, at der også, når jeg får grineflip, sker det at... jeg vibrere med næsen ... :S
● Det er i grunden ikke så fordelagtigt at være mig når jeg får grindeflip - men det er skægt!
● For nu at snakke om noget andet en grineflip... øh.. ja... hmm... Jeg kan godt li' kage!
Udgivet tirsdag d. 08. Juni 2010
2 kommentarer og 1479 visninger

Tag

Kommentarer

IGravatar Ilhja 09 Juni 2010 12:36

Yay^^
Tak, troede slet ikke noget ville tænke på mig

GGravatar Gulde 10 Juni 2010 20:47

Hehe, selvfølgelig måtte jeg da tænke på dig, og du var den allerførste endda, faktisk ^^

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie