Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Been doing some drawing...

Jeg har været i gang med at tegne lidt i dag. Det var ellers ikke meningen det skulle blive til andet end en skitse på mine Declutter-liste, men som altid med den slags, så ender jeg med at forelske mig i den lille krydsedulle og tænke "Arh, jeg laver bare den liste på et andet stykke papir" - typisk mig ^^"

Har tegnet Gulde, fåes nu også i sommertøj

Gulde doodle, glad guldfisk der sidder og drømmer

I've been drawing to day. It was was supposed to just be a slight decoration on my Declutter list, but as always I end up lowing the doodle, thinking "Well, I'll just do that list on another piece of paper ^^"
Udgivet mandag d. 27. Maj 2013
1 kommentar og 2161 visninger

English Tegning

Kommentarer

CGravatar Cathrine 27 Maj 2013 11:20

Hvor er de bare søde >.< !

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie