Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Being flat again


Så ebbede energien endelig ud, desværre. Den vildt hyggelige krea aften med Nikki i fredags, hvor vi blev oppe aaaalt for længe mens vi ventede på mænderne til firmafest, var det sidste. Lørdag blev holdt som sløv tømmermands dag (selvom jeg intet har drukket, øhhh). Det samme med søndag, hvor jeg dog også pludselig blev overmandet af en restløshed og stærk irritation. Det fortsatte ind i mandag, hvor svigermors fødselsdag også blev fejret og endelig i dag hvor energiniveauet gik i minus ned under gulvet. Øv hvor er jeg sløv. Og det selvom jeg har sovet ekstra meget da det lykkedes mig at sove over mig for alvor... øv!

Faktisk har der været temmelig meget øv hvis jeg kigger en uge tilbage.

Sov over mig i fredags for første gang siden jeg startede i Karup. Øv! Åh ja, og så bakked jeg ind i en pæl i weekenden og bulede bilen; endnu mere øv! Katten pissede på et håndklæde og så sov jeg over igen i dag. Ih altså! Og min mor er blevet rigtig skidt for at det hele selvfølgelig skal komme på én gang. Grrr!

Men i det mindste havde jeg en super hyggelig kreativ dag med Nikki i fredags (mere af det!) og en hyggelig aften med førdt Emils familie og så min fars familie i andledning af henholdsvist Emils mors og min fars fødselsdage.

Jeg fik også tømt nogle kasset med gamle skolepapirer etc. ind i et skab til sortering og indscanning. Whoo, der er meget jeg ikke havde regnet med at jeg havde mere. Jeg skal nok komme igennem én stak af gangen, men det bliver så ikke når jeg er så flad som nu.

Nu står det først på den karate opvisning som en større og større del af mig fortryder at have arrangeret mens mit energi niveau var højt. Og så er der ferie lige om straks. Det bliver tiltrængt, tror jeg. For nu vil jeg prøve at få noget mere søvn. Forhåbentlig kan det hjælpe lidt på det
Udgivet tirsdag d. 18. Juli 2017
1680 visninger

Personal Life

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie