Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Billeder fra træffet

Indrømmet, jeg fik ikke taget voldsomt mange billeder. Jeg tager som regel flest billeder når jeg er alene eller sammen med min familie. Og jeg har lidt en blokering når det kommer til billeder af mennesker, med at jeg skal spørge alle om jeg må bruge det på bloggen, før jeg gør det. Så oftest er det lettere at lade være... og deraf falder det mig ikke så naturligt at tage billeder af de folk jeg er sammen med længere. Også selvom det er en stor flok bloggere, der i grunden gør det samme som mig. Og så virkede det bare lidt for underligt for mig, at hive mit kamera frem i centeret og resturanten. Med det sagt, fik jeg alligevel taget nogle billeder, hovedsagelig på min telefon dog.

Et billede jeg fik taget, var af Ilhja's løjer :3

Ilhjas spøj

Og så er der selvfølgelig gruppebilledet, som blev taget af en flink hjælpsom kvinde på GiZmo's kamera, som jeg synes blev ret okay. Men hey, jeg var vist også heldig den her gang

Endelig er der også det billede jeg fik tage, mens flokken var i CoolCos, men det må jeg hellere lige få godkendt af de andre, før jeg evt. smider det ud på bloggen, men det er kun taget med min mobil...

Gruppebilledet

Bloggertræf Challenge - Vis dine 3 favoritbilleder fra træffet #5

Blogger Challenge
Udgivet tirsdag d. 24. September 2013
2069 visninger

Challenge BloggertraefChallenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie