Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Blah blandet om situationen med det hele

Jeg føler mig sådan lidt blah i forhold til bloggen pt. Det er ikke fordi jeg ikke tænker, skriver, fotografere og filmer som en blogger... det når bare ikke det sidste stykke ud. Og pt. nyder jeg det faktisk. Og undre mig selvfølgelig samtidig, for skrive og dele trangen er der sådan set stadig, bare i mindre bidder. Jeg fokusere mere på at få styr på mig selv, mine mål og mine opgaver... arbejde og fast indtægt (som desværre ikke behøver hænge sammen), sikkerhed; selvtro, -værd og -tillid; bestyrelse; glæde og generelt bare godt humør; lejligheden, Fluffy missen, kæresten, familien, sundhed osv. Når jeg går lidt død i bloggen plejer det dog som regel at hjælpe at udvikle lidt på koden, og det gjorde jeg i søndags Hvor det også lykkedes mig at slappe godt af og hvile ud ovenpå lørdags stævnet, som overordnet set gik meget fint. Jeg fik hvilet en masse i bussen

I går fik jeg ryddet gody op i lejligheden (ja, nu bliver det vist en blander... men så matcher det også mine tankestorme, hehr), og i dag fik jeg støvsuget og vasket gulv über alles mens Emil tog opvasken. Så der er fint og nydeligt rent og nydeligt Jeg fik lavet mad (omelet... -ish) af æg af resterne af tortilla fyldet fra fredag, bacon fra køleren og de æg vi fik foræret da vi besøgte svigerfamilien i søndags Så kom der også styr på skatten (jeg skal have penge tilbage igen, altid rarere end et skattesmæk).

Mit hoved er, som det vist ses, lidt rodet for tiden. Men på resten af fronterne går det godt i den rigtige retning. Så mangler jeg bare lige den der sikre fremtid (sikker fast indtægt fra fast arbejde that is).

Oh ja, Liebster Awarden er tilbage, og jeg er nomineret igen, denne gang af @Jea. Jeg har haft den før, et par gange faktisk hvor jeg ikke fik lavet de sidste.. Men den her bil jeg gerne, det er gode og interessante men svære spørgsmål. Mon ikke jeg lige tyvstjæler lidt fra de andre også
Udgivet mandag d. 09. Marts 2015
2 kommentarer og 1712 visninger

LifeSituation Hverdagsliv

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 09 Marts 2015 22:40

Jeg vil langt hellere at du skriv mindre indlæg og at man så kan mærke at du har nydt at skrive eller har noget godt at dele med os. De der indlæg som er lidt for stresset eller hvor man føler man er nød til det, de bliver aldrig rigtig gode.

Dejligt at du vil være med i Liebster Blog Award'en

Knus <3

GGravatar Gulde 10 Marts 2015 22:43

Som så ofte har du jo fuldkommen ret. Men som blogger kender du vel også selv følelsen man får, når bloggen har stået stille lidt mange dage efterhånden. Den er ikke rar... men det kan selvfølgelig heller ikke presses frem, hvis man gerne vil skrive noget godt

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie