Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Blandede bemærkninger

Der er ikke nogen rød tråd andet end ting jeg gerne ville dele/fortælle om, men som ikke er nok til indlæg i sig selv, hehe.

Vi begynder at have (små) travlt på kontoret hvor jeg er flyttet hen på arbejdet. Og skal jeg være helt ærligt, så elsker jeg det. Selvom jeg selvfølgelig havn't seen anything yet hvad travlhed angår. Men min træner kom engang med en kommentar om at når en karatedommerstab på dt areal virkelig begybder at arbejde sammen så det kører, så letter arealet. Det er lidt sådan jeg har det - jeg stortrives pt, og det er skønt!

Det er skudt er tivoli i vejret ved siden af ligepludseligt - gad vide hvad det går ud på?

Herning Tivoli


Jeg cravet mest granatæble Gajoler og Coca Cola af søde sager for tiden. Og så de der kanel-tortilla-chips, men jeg kan ikke hitte ud af hvad jeg synes bør høre til af dip, for jeg synes der skal en slags sød men let syrlig dessert dip til.

Fluffy pisset i sofaen igen, så det er noget øf. Jeg overvejer at købe et madresbeskyttelseslagen mere, som kan ligge bag sofa ryglæns puderne om dagen og trækkes ud over sofaen om natten. På den anden side forsøgte han også at prutte der i går, og sp ved jeg ikke hvor meget lagenet ville hjælpe. For nu er hele skidtet barikaderet om dagen, og døren til stuen lukket om natten.

Jeg skal være alene i weekenden, hvor hubby er i Sverige med kampholdet. Jeg printede selv kamplisterne ud i går, og lagde dem i tasken, så han var sikker på at få dem med (joke baseret på nogle referater han blev ved med at glemme at få med). Han har allernådigst fået lov at låne Spiderman kirkekors mappen

Spiderman elastikmappe fra kirkekor


Jeg har haft kjole på på arbejde i dag, og det føltes ikke den mindste smugle akavet.

Hvordan var det lige denne (norske?) gut var parkeret?

Hvordan var det lige denne (norske?) gut var parkeret?


Jeg skal måske til Istanbul efter sommer, men helt sikkert til Sverige til sommer

Når Emil er væk er jeg alene, hvilket betyder at aftenens menu bliver steg laksebøf, yum! Det er efterhånden blevet en helt tradition som jeg glæder mig til hver gang Selvom det betyder jeg skal undværre Emil, hehe.

Jeg smadrede min mobilskærm på vej hjem fra arbejde i dag. Den fløj ud af min lomme, mens jeg var i fuld fart på cyklen. Øv. Altså, det er selvfølgelig kun glasset (mobilens, ikke panser glasset), men det er ret synligt og generende i toppen. På den anden side kunne hele skidtet selvfølgelig lige så godt være gået til, men det koster 1/3 ny mobil at fixe, fordi skærm, glas og touchpanel er klistret sammen og derfor alt sammen skal skiftes. Øv Øv.

Jeg er dog stadig meget ovenpå for tiden, og meget madinspireret. At sidde mellem madglade og/eller gravide kolleger, samt holde spisepause med ditto og flere kolleger som går op i sundhed eller har mad-allergener giver meget madkreativitet

Fluffy vil meget gerne ud og gå, og det skal altså være NUUU! Men vejret er jo også skønt til det

Udgivet fredag d. 08. Maj 2015
1679 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie