Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Blog posts I tends to skip

En af de ting der kan være både fantastisk og farligt ved personlige bloggere, er at de oftest er en gang blandede bolsjer. Ergo kan det nærmest ikke undgås, at man vil støde på indlæg som man bryder sig bedre om end andre. Disse er nogle af den slags indlæg jeg har tendens til at springe over, særligt når jeg kommer lidt for langt "bagud" med min læseliste - for jeg følger alt for mange, hehe.

Instaspam
Jeg tager til tider et glimps hvis der er en stor samling billeder og ikke ret megen beskrivelses tekst, men for det meste har jeg jo allerede set dem på instragram.

Madbilleder og opskrifter
Jeg nøjes oftest med bloglovin preview'et. Med undtagelser selvfølgelig. Opskrifterne gemmer jeg typisk til senere.

Just Girly Things, Before I Die, Inspo og lignende tumblr billeder
Selv hvis vi antager at copyrighten er i orden (begynder hun nu igen med den kæphest, ja, det gør hun!), så er det "bare" en samling af billeder en anden har lavet/en andens arbejde, og ikke ret originalt. Men det giver da indtryk af mangen aktivitet, og giver da en form for intryk af bloggeren, og inspirere sikkert nogle... jeg er bare lidt, hmmtja. Hvis folk nu tog og eftergjorde konceptet i egne billeder (og evt. credit), så måske... Det sagt har jeg svært ved ikke lige at skulle have et kig på Thats me gifferne

Anmeldelse af bøger uden for min genre
Jeg går sikkert glip af mange gode bøger sådan, men kan knap nok prioritere tid til at læse mine egne bogfund... So many books, so little life time

Produkt reviews
... hvis det ikke er et produkt der umiddelbart har interesse, og der ikke er nogle interessante billeder af det. For på den anden side elsker jeg at se billederne af produkterne, men de kan, lige som med mad, oftest ses fra previewet på/i bloglovin.

Skjult sponsorering
Eller rettere: jeg bliver gnaven, når jeg efter et indlæg sidder med følelsen af at have læst et sponsoret post, uden at det på nogen vis bliver nævnt, at det er dét det er... eller ikke er. Jeg ved da godt, at man sagtens kan lave et sponsoreret-lignende indlæg af egen vilje, fordi det er et produkt man oprigtigt kan lide. Men når der ligger et fint billede, som ligner at det enten må være leveret i et presse kit, eller snuppet illegalt, og 2 links i teksten placeret på mistænkeligt godt udtænkte nøgleord (som dem en samarbejdspartner vil udpege du skal have med, fordi: linkbuilding), så bliver jeg mistænksom og tænker, gad vide om det var den slags spons Miriam talte om... Det behøver ikke være spons... men det ligner spons. Og hvis det er spons? Så skal man skrive det er spons... Det er god stil, og efter reglerne.

Har i nogle bestemte typer indlæg fra blandet-tema-bloggere i konsekvent springer over (fordi de ikke interessere jer) eller vælger fra hvis der er for meget andet i hellere vil? Fra et positivt synspunkt selvfølgelig, der er ingen af de indlæg jeg har nævnt, som er dårlige - de fanger bare ikke rigtigt mig/ligger nederst i bunken
Udgivet tirsdag d. 16. December 2014
2 kommentarer og 1830 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 16 December 2014 14:34

Mange af dem som du omtaler springer jeg også selv over.
Jeg følger også en del tegneblogs, men hvis der pludselig lægger +20 indlæg fra den ene dag til den anden springer jeg dem over.

Jeg har ikke særlig meget imod sponseret indlæg (jeg laver dem også selv), jeg bryder mig ikke om når selve stilen på indlægget er helt anderledes end hvad personen normalt skriver. Eller hvis emnet overhovedet ikke passer sammen med hvad den person har blogget om før. Fx en blogger som ikke har børn og ikke blogger om tøj, har et sponsoret indlæg omkring børnetøj.

Og dit link til sidst peger på dit indlæg.

JHGravatar Jeanette Henriksen 17 December 2014 00:36

Super fedt indlæg.. det kunne godt inspirere mig lidt..
Jeg overvejer lige om jeg også skal lave sådan et en dag..

Hvor er det skønt at nogen tør sige disse ting højt..
Jeg følger selv alt for mange og må indrømme at der er nogen jeg ind imellem springer over.. Det kommer meget an på hvilket humør jeg er i.. Nogen dage kan jeg bare tåle mere end andre.. Her i december bliver der grov sorteret.
Jeg plejer lige at skimte de første par linjer og så er det ret tydeligt om det er noget jeg gider fortsætte med eller ej.. Heldigvis er vi alle meget forskellige og der er noget for alle..

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie