Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Bloggen for tiden

Jeg får ikke blogget meget for tiden. Egentlig ikke fordi jeg ikke gerne vil. Der er mange ting jeg gerne vil dele. Måske for mange. Jeg har mange halvfærdige indlæg. Eller billeder dedikeret til et. Men de når ikke ud. Måske dels fordi jeg har svært ved at finde ro til bare at sidde og skrive... For helt egen skyld. Andet end kommentarer. Måske fordi når jeg endelig finder den ro, er det i sengen før sovetid... og så er jeg så træt at det må vente til i morgen... og imorgen og imorgen.

Urelevant billede, er urelevant. Men passede lige til humøret og gav mig smil
Urelevant billede, er urelevant. Men passede lige til humøret og gav mig smil

Ellers betyder min rastløshed at jeg rydder op, vasker op, støvsuger, gør rent, smider ud, scanner ind, smider mere ud, vasker op igen og generelt bare starter forfra. Eller lufter katten. Og det er da også fedt. Men jeg har ikke tålmodighed til bøger der ikke bliver læst op for mig. Blogs som ikke er i form af videoer. Eller at skrive selv. Og det er jo tosset, for alting går jo så godt ellers. For tiden er jeg rigtigt glad, specielt nu hvor vejret bliver så godt med solskin.

På nær når jeg bliver gnaven over utaknemmelighed og krav ifbm. visse pligter jeg efterhånden fortryder jeg tog på mig. I dag endte med en del sure opstød

Jeg håber på at begybde at dele alle de indlæg jeg gerne vil med jer igen snart... og må hellere på forhånd undskylde eventuelle old news (men så igen, hvornår var jeg egentlig med på beatet?) og post-storms...
Udgivet mandag d. 27. April 2015
4 kommentarer og 2073 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 28 April 2015 17:58

Hvor er det dejligt at du har fået det bedre og så er det da lige meget med hvor meget du får blogget osv. Hellere at du blogger når du kan end indlæg som er skrevet i en mere påtvunget tilstand. Husk at pas på med forventningerne til dig selv. Det er din blog og du bestemmer selv hvor tit du skriver og hvad du skriver..

Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 16 Juli 2015 12:49

Godt ord igen. Men det er bare så frustrerende når LYSTEN er der, men ikke roen til det. Det er jeg slet ikke vant til

IGravatar Ilhja 28 April 2015 22:23

Jeg er så meget med dig! Det er ligesom om min hjerne bare er stået fra alt hvad der hedder online liv.
Og jeg er glad for at høre at du er blevet mere glad og at du får ordnet nogle ting derhjemme!

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 16 Juli 2015 12:50

Altid godt at høre, at man ikke er alene om det

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie