Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Blogger for en gangs skyld på min egen side...

Ah, så ligger jeg endelig i min seng i dag. [Skrevet i går - men faldt i søvn i skrivningen ] Har bare ikke været meget værd i dag - i går føltes som fredag, og i dag? Kender i det når ens hjerne holder weekend længe før ens krop har fået fri? Det føltes bare så mærkeligt at skulle tage afsted til almindelig undervisning efter de sidste 4 dages terminsprøver (h.h.v. dansk, som gik godt, engelsk, som gik godt, matematik som gik SKIDT og fysik som gik rigtigt godt)... Så var det dog heldigt at første modul var Fysik A hvor vi blot skulle gennemgå terminsprøven, på den måde at vi selv fandt vores egne fejl og v.h.a. en facit liste fandt ud af den rigtige metode eller i det hele taget en metode til at regne opgaven. Nu er jeg typen, der kigger på opgaven, ser den er forkert, og så ved jeg stort set hvad jeg havde gjort galt... desuden klarede jeg mig som sagt rigtigt godt (fik 10), så der var jo ikke så forfærdeligt meget at rette, hehe Så timen gik for mit vedkommende hovedsageligt med... net surfing Timen efter var matematik, og da vores matematik og fysiklærer er den samme, gæt hvad vi lavede der? Nøjagtigt det samme Jeg havde en del flere opgaver at rette der - nåede langt fra alle opgaver, og har jo regnet forkert i et par stykker, så jeg lå på en 7'er på vippen til en 4'er - ret skidt når det nu er mit bedste fag. Heldigvis fandt jeg en rettefejl (Lars, læreren, havde ganske enkelt ikke forstået min ombytning af store tal til variable bogstaver, for at sparer på den dyrebare tid... så der var lidt ekstra points at hente - så jeg ligger altså pænt i 7eren i stedet. Og i sidste time havde vi kemi, men læreren var fraværende, så vi havde vikar (som studerede til gymlærer) - og hun havde for det første hele undervisningen på et powerpoint - og dernæst gik hun ind for elev aktivering hvilket resulterede i en stak afstemnings kort med A, B og C, som blev brugt flittigt til "afstemnings" spørgsmål).

Så i dag har nærmest været som ferie. Alligevel føler jeg mig kæmpe ...

[Fortsat næste dag] Ja, det var så der jeg faldt i søvn, hehe. Men hvis jeg havde været vågen nok til at skrive blogindlægget færdigt, ville jeg nok have sagt at jeg følte mig meget træt selv om der ikke var sket så meget den dag. Det har nok været træthed fra de forrige dage. Desuden fik jeg en del svimmelheds ture med hjertebanken - det gør jeg efterhånden ret tid. Samt kvalmeture, ligesom jeg gør det når jeg har fået for meget sukker, dog havde jeg ikke spist slik, så det kunne ikke være det. Så jeg havde det ikke for godt den dag :S Har det heldigvis bedre i dag Jeg kan kun komme på 2 mulige årsager til de ubehagelige oplevelser i går - enten er jeg ved at blive syg, eller også lider jeg af efterhånden seriøs stress ^^" Må se at sætte farten lidt ned, hvis det kan hjælpe...
Udgivet lørdag d. 13. Marts 2010
2 kommentarer og 1436 visninger

Kommentarer

IGravatar Ida 13 Marts 2010 18:49

Blogger du da også andre steder?

GGravatar Gulde 14 Marts 2010 19:31

Ja, har for et par dage siden oprettet en blog på pointshop (http://www.pointblog.dk/?go=gulde), og har blogget der ret meget, bland andet fordi siden giver nogle indspirerende emner og temaer Og så er der en hulens masse aktivitet (idet brugerne får points for at være aktive - så det er faktisk i forbindelse med en af de der "shop gratis" sider).. Der er utroligt meget bras derinde, men også nogle få guldkorn indimellem, så det er sådan set meget sjovt

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie