Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Bloggerens grundpiller: tid, overskud, inspiration

Hvorfor er det lige, at bloggerens 3 hovedkriterier for indlæg har valgt at være modsætninger? Inspiration, tid og overskud. Som det er nu, kan jeg kun få 2 af dem til at passe sammen ad gangen. Inspiration, fx, har det ofte med at udelukke de to andre. Inspiration får man jo ofte ved at lave noget, hvilket hurtigt kommer til at sluge den tid, og det overskud der er tilbage.
Omvendt kan man have al den tid og det overskud man vil, uden inspiration, hjælper det intet. Ellers har man måske energi nok, men er i tidsnød, som mig nu, så man ikke kan bruge energien. Eller har tiden men mangler overskuddet.

Det er jo ikke fordi det ikke giver mening. Flere aktiviteter = mere inspiration men minre tid at bruge den på, og sådan... suk, nå men nu vil jeg sige natnat og satse på jeg så kan få lidt af det hele i morgen
Udgivet onsdag d. 30. Oktober 2013
2 kommentarer og 2149 visninger

Hverdagsliv GuldesFaves Tankespind

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 31 Oktober 2013 00:22

Åh ja... kender det alt alt alt for godt, men det er nok meget naturligt. Nogen gange oplever man bare mere end andre gange.. men jeg synes jeg er god til at huske mig selv på at det ikke skal være en sur pligt at blogge.. det kan hurtig mærkes på ens indlæg, hvis man prøver at presse nogle ord frem..

GGravatar Gulde 19 November 2013 21:16

True, og sikkert også de perioder, hvor jeg ganske vist gerne har ville blogge, men har været så søvnig at stavefejlene er blevet... mange...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie