Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Bloggertræf shopping

Det var egentlig ikke meningen jeg skulle have shoppet sådan, stort set overhovedet den dag til bloggertræffet, men, ja... det skete ligesom bare alligevel, nu jeg trissede rundt sammen med resten af flokken. Jeg gik jo mest bare med for hyggens skyld, og synes også det var monster hyggeligt - og sjovt i øvrigt, når folkene i forretningen undrede sig over de fine træf-kort Giz, Jea og Tiiner havde fået stykket sammen til træffet. Man følte sig helt VIP, og det kunne de ansatte åbenbart også fornemme, for de blev meget nysgerrige Så ved jeg godt, at dem der gerne ville have shoppet, altså sådan rigtigt have nået at shoppe måske ikke fik nået så meget pga. os alle, men for mig var det bare hyggeligt.

Chokolade notesbog

Jeg startede med de andre i Tiger, og ville egentlig have holdt mig i skindet, som jeg skrev, men fandt så denne notesblok som jeg i sidste ende ikke kunne stå for. Den er sjov, spøjs, anderledes og chokolade! Med andre ord nærmest en definition af mig Og bedst af alt, så er den ulinieret - siderne er helt blanke, og det gør den perfekt både at notere og tegne i. Med andre perfekt perfekt, så jeg faldt for den og tog den med mig.
Notesbøger uden linjer er bedst!Og så kunne jeg jo lige så godt tage pålægsgaflerne også (kun 20 kr.), nu jeg længe har "brokket" mig over manglen på pålægsgafler, der vist egentlig begyndte da jeg opdagede at min veninde, Bong, havde det, da jeg hjalp hende med at flytte. Så skulle jeg absolut også! Hehe Man ved man er blevet gammel, når man kan føle sådan et behov ^^" Men planen er nu, at de vil være perfekte til de små frugtanretninger jeg somme tider laver til mig selv, som udskåret kiwi, æble eller vandmelon. Så jeg kunne også kalde dem snack-gafler eller fondy-gafler, som jeg foreslog for Emil. Han kan ikke lide "pålægsgafler" Men nok om det...
Pålægs/snack gafler


Små skumfiduser? Ja de passede jo til den is jeg havde tænkt mig at spise senere på aften, og så var jeg vist allerede faldet i shopper-fælden ^^"
Mini skumfiduser


Vi fortsatte i søstrene og da stødte jeg på sektionen med rejse-beholdere som shampoo-flasker og skru-lågs bøtter, og endda noget nyt: spray-flasker og "kuglepens" sprayflasker i stil med beholderen til Globac antibakteriel... Det var ikke engang til diskution, og jeg regner også med at komme med et review når jeg har fået det testet - hvis det er det værd altså ^^
Rejsestørrelser fra Søstrene Grene


Endelig fandt jeg også sådan en mel-sigte-dims, som jeg også har følt behov for siden jeg er begyndt at bage mere kage, og forsøge at forbedre dem. Fx er jeg begyndt at piske æggeviden for sig, det giver så meget mere luftig kage Og til blot 17 kr. var det jo ikke voldsomt.
Mel-sigteSå kom CoolCos, og efter et hurtigt kig besluttede jeg mig ikke at købe noget. Jeg havde endda været lakkerne igennem, men skønt det store farveudvalg og også ganske yndige farver, så frister cream-finish mig bare ikke så meget. Til gengæld faldt jeg over en lille-bitte, nærmest minni galsfil, om jeg pludselig ikke kunne undværre...
Mini glas-negle-filOg en ordentlig negleklipper har vi, Emil'en og jeg, egetlig manglet længe - karate-negle skal jo være nærmest borte, og i højere grad hvis der er stævner... Men så kom fælden...
NegleklipperBum, jeg var næsten ude, og så fik jeg øje på noget der glimtede. De glitter-lakker jeg ellers faktisk havde kigget på, afslørrede pludselig en effekt jeg ikke havde lagt mærke til før - en changering mellem to farver faktisk, og jah... så var jeg slavebundet ^^" Jeg begrænsede mig dog til to, men stjal lidt af gruppens tid med det, woops ^^"
Emil tog det dog pænt, han himmelvender efterhånden øjnene når jeg kommer hjem med flere lakker, men det kunne vel have været værre. Hans ejen nye hobby er ikke just billig heller
Lakker fra CoolCos


Vi kom forbi Panduro, og selvom jeg havde været bange, var der overraskende ikke rigtigt noget der fristede mig. Mit minnimalisme projekt har åbenbart lært mig så meget som at jeg ikke vil have købt ind til flere projekter end jeg er 99% sikker på at jeg kan lave dem. Til gengæld fik jeg en inspiration med hjem.
Da vi nåede The Body Shop og Matas havde jeg så meget selvindsigt at jeg vidste jeg ikke skulle gå derind, så jeg gik i stedet i bogshoppen med Ilhja. Igen med overraskende meget selv-beherskelse. Da Jea kom ind var jeg således ikke optaget af at samle bøger, men fotografere forretningens tøse-lego. Og nej, jeg købte det ikke, men det ville ellers have været lige mig ikke? Jeg mener, hvis man altså ikke medregner det med at jeg stadig er mere til BelleVille
Karate lego - mobil-billede


Det er ikke at bøger ikke frister mig - ungdomsfantasy har de fedeste covers! Men igen, får jeg dem hjem giver jeg aldrig slip, og med en konto der allerede græder er det vidst bedst at benytte det der fantastiske tilbud hvor man bare kan få lov til at låne alle de bøger man vil og så aflevere dem tilbage senere I ved, biblioteket. Hvis man husker det til tiden slipper man endda for bøder, men så gode er de færreste af os vel ^^" Men igen altså, jeg købte selvfølgelig ikke hele stativet, jeg ville bare lige tage den med, fordi det for mig var en del af shoppingen... på en måde altså ^^"
Ungdoms fantasy


Jeg kom dog rent faktisk ud derfra med noget - en læseprøve på bøger i sikkert allerede kender eller har læst, men som jeg ikke har haft fingre i endnu...
LæseprøveI midten af centret stødte jeg på en nødde+tørret-frugt station som Ilhja og jeg kastede os over. Jeg er stadig ret kræsen hvad angår tørret frugt. Helt tørret banan og helt tørret kokus, de er ca. det. Men prøvede da med lidt kokus og kiwi Og nødder hedder maccadamia, mandler, hasselnød, valnød og pistacie. Jeg har prøvet chasew, men har pt. kun kunne lide dem fra ét mærke, eller rettere én pose, og jeg tror det skyldes at de har lagt sammen med maccadamia... Men der skulle da prøves lidt af de sjove "behandlinger" eller hvad man skal kalde det. Almindelige maccadamia tog jeg lidt af, ellers honningristede, og honningristede hasselnødder også og endlig en interessant mandel med lakridspulver.
Tørret kiwi og kokos samt nødder


Derfra gik der ikke længe før centret lukkede og de sidste i flokken sagde farvel. Til sidst var vi kun min lille bil, som valgte at tage et smut i Føtex efter lidt fornødenheder før turen gik hjem. Det var bla. antibakteriel, takket være et toilet der løb tør for sæbe... Eller, faktisk var det det sidste for mit vedkommende, men af en person der absolut ikke havde plan om at shoppe, var det vel også en del ^^"


Åh ja, og efter vi sagde farvel til gruppen - men før vi gik i Føtex - tog mig og Camilla tilbage til Tiger, for at købe en billig telefon-lader. Hvorfor hun manglede husker jeg ikke, men min egen var jo gået i stykker, så havde egentlig planlagt at det skulle være det eneste jeg evt. købte. Men hvor er det nu skønt at kunne få ladet mobilen igen som det passer mig
Lader fra Tiger
Udgivet tirsdag d. 24. September 2013
2 kommentarer og 4501 visninger

Shopping Haul BloggerTraefOdense2013

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 24 September 2013 23:12

Jeg selv købte faktisk kun nogle mandler i den der nødde-bod og en flaske vand. Synes ikke rigtig jeg faldt over noget jeg ikke kunne undvære.. ha ha..

Synes da du fandt rigtig mange godt ting og griner stadig over din tekst om gaflerne.. ha ha ha

Jeg har selv prøvet de der lakker fra cool cos, men synes de stinker helt vildt.

GGravatar Gulde 26 September 2013 23:43

Det var også meningen det skulle have været sådan. Men centret syntes anderledes Jeg har ikke som sådan fortrudt noget af det jeg har købt - i hvert fald ikke endnu, så helt galt kan de jo heller ikke være.

Og ja, lakkerne fra Cool Cos stinker meget af lakker at være. Selvom der ikke er noget neglelak der decideret lugter godt (hvilket jo heller ikke er deres formål), er der nogle der er værre end andre.
Hvis du kunne tænke dig at lugte nogle lakker som lugter nogenlunde godt, så skulle du prøve dem fra Anna-Sui, de har en mere behagelig aroma. Jeg ved dog ikke om de kan fåes i Danmark, eller om de er voldsomt dyre - købte mine da jeg var i Japan.

Jeg kan da lige prøve at blogge om dem i weekenden så du kan se dem

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie