Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Blogplanlægning? Det vil jeg da gerne prøve... men snart... først snart...

Jeg har forsøgt i løbet af i dag at finde frem til hvad jeg har lyst til at skrive om i aften. Det er bestemt ikke fordi jeg mangler inspiration, jeg har mange indlægs-idéer og udfordringer på pending - nogle stykker som hænger lidt bagud også i øvrigt. Og siden jeg har "fri" i aften, som i ingen karate (det er altså lidt skønt, når man nu træner 3 ud af 4 hverdage (fredag ikke inkluderet)). Men jeg har ikke helt kunne komme på det - også fordi jeg inspireret af Ilhja har fået lyst og mod på at få lidt mere "styr" på bloggen, og måske planlægge nogle af mine idéer fremadrettet, så i kan få et mere stabilt flow af posts, og en mere stabil variation, frem for at det svinger op og ned efter mit humør og mine ledige stunder. Its a project in progress however, men jeg arbejder på det. Min blog er jo ret... bred hvis jeg selv skal sige det. Jeg har ikke som sådan begrænsning for hvad jeg kan blogge om som personlig blogger/livsstils/hverdags blogger - som ikke blogger hver dag, men dog blogger om sin hverdag, hvis i forstår mig. Der er da også emner der har tendens til at gå meget igen - hvilket i også kan begynde at følge med i, via samlingen af tags der er dukket op herude i siden. Hvis jeg tænker på bloggen som en helhed kunne jeg fx forestille mig at skole/uddannelse/lærdom fylder ret meget. Og karate. Og hverdags indlæg. Jeg har også skrevet meget om mine interesser som sundhed, søvn og drømme, eks drømmetydning. Der er nok også en pæn portion kat, sammen med vuf og dyr i det hele taget. Og neglelak. Lidt makeup/skøn-hed af og til fra min nørdede vinkel, men ikke så meget som jeg gerne vil det. "Det perfekte taske-indhold" som rejsestørrelser og den slags har også fyldt noget - men det er også et af de projekter/serier jeg vil have mere op at køre på bloggen. Jeg satser også på at jeg har fået en del kreativitet som tegning, grafik og andre ting jeg har lavet flettet ind. Og så er der selvfølgelig min tanke-indlæg med alt hvad der dukker op i hovedet på mig. Og en stor mængte af forskellige tilfældige indlæg som jeg fik lyst til at skrive.

Det er en broget flok, og det vil tage tid at få det hele inddelt i fornuftige kategorier - jeg har i hvert fald ikke fundet tricket endnu. Til gengæld er jeg ved at have kort-lagt mine forskellige serier, så her engang meget snart skulle der gerne komme "orden" på bloggen også. Og mit liv forhåbentlig også Men i må "lide" lidt under mine humør-svinginger lidt endnu. Og så kan i eventuelt trøste jer lidt (eller pines lidt, alt efter hvordan man ser på det) med denne skønne sang fra Lorde, som jeg har haft på hjernen det sidste stykke tid, og meget intenst i dag

youtube video
Udgivet tirsdag d. 28. Januar 2014
1 kommentar og 2221 visninger

Blogging Declutter Music Video

Kommentarer

IGravatar Ilhja 29 Januar 2014 14:48

Jeg er vild med hendes musik og videoer!

Jeg glæder mig til at se dine kommende serier^^ Jeg kan godt forstille mig at det hele er lidt meget på en gang. Jeg startet selv ud ved et tilfælde med mine perlekreationer og har bare arbejdet videre derfra.
Men jeg er glad for at kunne inspirere.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie