Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Blogs, Vlogs & Profiles I like - BlogLove WebLove

Jeg går ind for deling og god karma i blogland. Min serie Good Blog Post And My Thoughs, som har hvilet sig, men bestemt ikke er afgået ved døden, er et af mine forsøg på at sprede lidt good will. Denne gang Blog Love er mit næste! Men jeg går også ind for god karma på resten af internettet, som youtube, twitter, instagram m.m. Denne serie vil derfor indeholde en blanding af personer, kanaler, blogs m.m. jeg kan lide på nettet...

Glæd jer til at møde:
 • De skønne
 • De inspirerende
 • Minimalisterne
 • De personlige
 • De tænkende
 • De renlige
 • De katte-elskende
 • De modeglade
 • Boggnaskerne
 • Bogormene
 • Læsehestende
 • Madelskerne
 • De sunde
 • De fitness fixerede
 • Vloggerne
og flere!

Mest grupperet baseret på min egen årsag til at følge/kunne lide dem Jeg håber med denne serie at kunne inspirere jer til nye blogs at følge - samt selvfølgelig hermed også at give et skulderklap eller en tommel til de nævnte bloggere, personer, kanaler osv.
Udgivet lørdag d. 13. December 2014
1 kommentar og 2310 visninger

BlogLove WebLove

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 13 December 2014 12:29

Spændende, glæder mig til at se mere..

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie