Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Bøger læst i 2012

Inspireret af GiZmo, vil jeg da også lige dele de bøger jeg fik læst i løbet af året 2012. Jeg havde jo egentlig sat mig en Godreads Challenge på omkring 100, siden 75 bøger, men så mange skulle det ikke blive til. Der kom vist bare for meget andet i vejen... og nogle af de bøger jeg har læst, er 2-delte på dansk, men ikke på den engelske version jeg kunne finde på Goodreads (hvis man ikke tager sig tid til at tilføje selv). Jeg vil tro det er en 6 bøger der mangler, så jeg når op på at have læst 60, men det er dog stadig ikke nok til at have klaret min challenge, så vi sætter den lidt lavere i år - 52 bøger, én for hver uge

Det er dog lykkes mig at komme igennem nogle af de serier jeg har sat mig som mål at læse, fx. Magiens Cirkel fra Tamora Pierce, og Narina fra Cs. Levis, så helt galt er det heller ikke ^^ Er der nogle af bøgerne i også har læst?

Janni (aka Gulde)'s 2012-reads book montageMelting Stones

Kejserindens vrede

Kejserindens vilje

Cold Fire

Shatterglass

Magic Steps

Street Magic

The Purple Emperor

Faerie Wars

Opdagelsen

Dæmonglas

They Call Me Creature

Tyger Pool

Hex

Demon in My View

In the Forests of the Night

Skyggeporten

Die zerbrochene Kugel. Der Schatten der Eule

The Golden Phoenix

The Talons of the Eagle

Udgivet søndag d. 06. Januar 2013
2180 visninger

Books Reading

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie