Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Boganmeldelse - Ildprøven (Vildheks #1) af Lene Kaaberbøl

Ildprøven (Vildheks, #1)Ildprøven by Lene Kaaberbøl
My rating: 3 of 5 stars

Den er okay, og da også spændende og underholdende, men jeg må indrømme at jeg følte mig lidt skuffet. Jeg føler ikke at denne bog lever op til hendes tidligere værker (Skammer-serien, Katriona-serien, Skyggeporten), og sproget er en anelse irriterende. Højest sandsynligt fordi den er skrevet til et yngre publikum. Jeg synes ikke hun på samme måde som ellers formår at skrive til både unge og voksne, en evne hendes andre værker bæger præg af og som jeg beundre hende for. Det er lidt synd, for idéen bag bogen og fortællingen er god, og den har mange pudsige elementer jeg godt kan lide, men det glæden bliver desværre hæmmet af sproget. Ikke desto mindre agter jeg at læse det fortsættende bind når det udkommer engang til foråret.

View all my reviews
Udgivet torsdag d. 27. Januar 2011
2160 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie