Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

BonBon tilbage!? Kan det være sandt?!!?

Det virker næsten for godt til at være sandt! Kan det virkelig passe, at bonbon slik, eller i hvert fald bolcherne, er kommet tilbage på hylderne!? Mere end altså bare Lossepladsen (godt og blandet). Det er dog ikke helt som det plejer - hundeprutterne, som jeg købte i går da jeg var i biografen, er ikke helt som de plejer være... Pulveret udenpå er finere og stærkere, og indholdet i midten er der ikke mere... Kan ske de har byttet om på 2 af bolcherne? Så jeg går nok efter Mågeklatter næste gang... eller Andemad

Bonbon er tilbage på hylderne

Udgivet mandag d. 05. November 2012
2 kommentarer og 5392 visninger

Slik

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 05 November 2012 22:35

Ja det er skal helt rigtig Bon Bon er tilbage. Min kæreste købte en pose med fisk en dag. Mmm totalt yndlings.. men de er sgu gode alle sammen. Jeg har indtil videre også kun set bolcher.. Håber snart der kommer vingummi og skum også..

GGravatar Gulde 05 November 2012 23:00

Jeanette: Ja helt sikkert! Tissebleer plejede være min absolutte yndlings som barn... det og så Hundeprutter (som sagt, med den gamle opskrift) - Jeg vandt engang en tegne konkurrence på at tegne Tisseble flodhesten, hvilket betød at vi fik biletter til BonBon Land gratis det år. Tror jeg har været 6. Verdens største slikkepind var i hvert fald meget større dengang! Kan ske nogen har spist af den?

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie