Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Books read in 2017

Tempted
Clutterfree with Kids
A Storm of Swords
A Feast for Crows
A Dance with Dragons
Cinder
Scarlet
Cress
Udvalgt
Nattens hus #4: Utæmmet
Hunted
Burned
Awakened
Kaldet
Hidden
Afsløret
Gudindens Udvalgte
Winter
The Power of Now: A Guide to Spiritual Enlightenment
The Four Agreements: A Practical Guide to Personal Freedom
Big Magic: Creative Living Beyond Fear


WOW jeg må siges at have konsumeret en DEL bøger i 2017 - særligt sammenlignet med de sidste par år. Og hvis man lige ser bort fra mit love-hate forhold til junk-serien Nattens Hus, så har der været nogle virkelig gode perler imellem!

At læse serien Lunar Chronicles har været en fantastisk læseoplevelse. Der har selvfølgelig været noget velkendt over det, eftersom de er baseret på velkendte Grimm/folke eventyr, men der har også været noget nytænkning og en perfekt sammenfletning der har fået serien til at gå op i en højere enhed. Det var i hvert fald min oplevelse I år var også året hvor jeg tykkede mig igennem den boglige version af A Game of Thrones eller rettere A song of Ice and Fire (den titel minder mig nu altid om en net-forfatteren Altair's historie). Der må siges at være store forskelle mellem bog og film - nogle rettelser har klædt filmen og karakterene, mens andre har været knap så heldige. TV og bog serie må siges at have udviklet sig i så forskellige retninger, at de hver er deres egen fortælling, og jeg skal bestemt både se og læse med når resten udkommer

I år har også været året for Personlig udviklings bøger. Jeg lagde ud med en enkelt bog om oprydning/minimalisme med børn, og er sluttet af med tungere vejende teorier som The Power of Now, The 4 Agreements og Big Magic, alle bøger jeg fik anbefalet af Aileen Xu (sammen med blandt andet Getting Things Done, som jeg læste sidste år). Jeg føler at de hver i sær har givet mig noget godt med, i forhold til min udvikling... Selvom jeg er i tvivl om hvorvidt The Power of Now og læren om Mindfullness generelt også kan have været katalysater for mine seneste ubehagelige oplevelser med angst og ud over normen nervøsitets oplevelser. Jeg ville nu ikke have været nogle af de læseoplevelser foruden, og vil varmt anbefale dem til andre, der måtte have åbnet sindet for mere personlig udvikling

2017 Reading Challenge

2017 Reading Challenge
Janni "Gulde" has completed her goal of reading 12 books in 2017!
hide
Jeg er selv vældig imponeret bare af mængden jeg har har fået læst! At jeg er kommet så langt over målet, wow. Særligt når jeg tænker på, at jeg i 2016 satte mig for at læse 13 bøger (1 mere end de 12 i 2015) men endte med at måtte nedjustere til 10.

Ud fra dette håber jeg på måske at kunne læse ca. 20 bøger til næste år
Udgivet søndag d. 07. Januar 2018
1387 visninger

Books

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie