Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Both Cow and chicken - FoodPorn #1

Jeg ved ikke hvor lækkert det ser ud... men jeg ved hvor lækkert det smagte! NUM! Der var ellers noget tvivl om dagens ret. Emil foreslog i går Spagetthi og kødsovs... sådan i mangel på andet. Men var i dag mere klar på Pizza, selvom han godt også var klar over at det ikke stemmer med vores madpolitik. Pizza hører til weekenden, og kun én gang pr. weekend.. sådan for leveret Fast Food generelt (bortset fra særlige lejligheder, som fx. at blive inviteret på spise hos nogen, eller være på tur... hvilket typisk er karate-turene).

Selv var jeg dog ikke i tvivl om at vejret var mere til gril mad, og jeg tror Emil var meget godt tilfreds med den beslutning Det blev til hjemme-kryder-marinerede kyllinge bryster og noget oksekød-tam-tam jeg tror kaldes Flank Steak. Salaten er en god blandet (det trængte vi til) af dansk Iceberg, tomat, agurk, rød & orange pebberfrugt samt Ananas og Peanuts. Yum Yum. Og selvfølgelig toppet af med min foretrukne (eneste brugte?) dressing: De 1000 øer! (Well, Thousand Island at least)

Aftenens ret stod på lækker gril, blandet salat og flütes

Desuden trænger vi til at få en kasse hjem fra Ko og Kylling endnu... og jeg mangler at blogge om det, hmm mere på toDo listen ^^"
Udgivet tirsdag d. 20. Maj 2014
1 kommentar og 1830 visninger

FoodPorn

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 23 Maj 2014 00:59

Ser super lækkert ud og er da helt klart bedre end fast food..
Jeg elsker grill og det ville altid vinde over købe mad her, mit problem er altid om jeg har overskud til feks at skøre salat osv.. Men jeg må være født under en heldig stjerne, min kæreste elsker at skære salat og vi kalder ham faktisk mester-snitteren herhjemme.. ha ha..

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie