Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Bræklugt kan fjernes med - Spøjse søgeord #13

Emil ville sige champagne! Han ville sige champange til alt tror jeg næsten... eller også var det bare den der "Dårlig smag i munden kan fjernes med champange"... Sammen med "Jeg tror ikke på bullimi, kun dårlige kokke". Men oprigtigt ville jeg gætte (uden at have søgt på det for nyligt) på eddike. Det fjerne stanken af alt... Da der væltede en flakse klam sprut i bagagerummet på Emils gamle passat, var det i hvert fald det der clearede lugten. Eddike er under alle omstændigheder fint til at fjerne stank af katteptis

Sære Underlige Sjove Weird Søgeord og deslignende
Udgivet tirsdag d. 20. Januar 2015
1787 visninger

WeairdFunnySearchWords

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie