Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Braided like the Terrier, Bloodhound and Mastiff

Jeg følte mig noget så fancy i dag, med håret flettet delvist til ære for Beka, Rebekah Cooper eller Gato, hvis Tamora Pierce bogserie jeg netop er blevet færdig med. (Selvom hendes nok var almindeligt flettet frem for sildebens fletningen jeg havde.) Jeg er kommet med igen på min læseudfordring efter at have prioriterer læsning særligt i sidste måned, og mangler nu faktisk kun en enkelt bog for at vinde året. Det har været noget af en rejse at være ude på, og ligesom mrd Vild Magi serien om Dain, og serien om Nu airs fortælling, yderst inspirerende. Jeg har fået den største lyst til at skrive malende scener. Hvordan mennesker agere overfor hinanden, udforskning af omgivelser osv. Det er lige før jeg er fristet til at starte en helt ny historie bare for at kunne skrive mig afsted og lade den udfolde sig undervejs som jeg gjorde i starten med mit forfatterskab

Udgivet fredag d. 04. Oktober 2019
605 visninger

Reading

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie