Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Chocolate mousse ala my way

Vi lavede chokolade mousse til dessert på trivselsdagen. En fancy versiom (eller?) af blandt andet mælk, smør og husblas, og med caramel sovs og hvid creame (og frugt) til drys. Den blev dog ikke helt vellykket grundet fejlplacering i køleskabet, så den ikke kunne piskes op. Det er en noget anden version end den jeg plejer lave, og eftersom den kiksede (selvom det stadig smagte godt) og jeg længe har haft lyst til chokolade mousse... kombineret med mit nyeste køb til køkkenet (på Jysk dagen) og endelig at vi længe har haft ekstra pastoriserede æggeblommer og hvider liggende i fryseren... besluttede jeg at lave chokolade mousse på MIN måde. Med flødeskub og æggehvider og ingen husblas og pastoriserede æg. Selvom æg i dag vist skulle være så salmonellafri at de ikke behøver være pastoriserede. Og at pastoriserede æggeblommer åbenbart slet ikke er gode at komme i fryseren, sådan som de koagulerede. Og hvorfor er det i øvrigt at pastoriserede blommer kommer i bægre med 2 blommer, mens hviderne kun har 1,25. Hvorfor ikke bare én del i hver / mindre bægerne?Nå, men det fungerede super fint med bægerne som portionsglas. Som kan stables oven i købet. Så nu glæder jeg mig bare til i morgen, når de er klar til spise
Udgivet torsdag d. 13. August 2015
1078 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie