Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Club Matas #WebApp Review

Kritik, anmeldelse og/eller tanker om forskellige apps (applikationer) til forskellige styresystemer, web-apps (websites/mobil version af sites, som er designet som apps) og websites med app-agtige funktioner.

Club Matas Generelt


Jeg var meget begejstret da det dukkede op, men over tid må jeg indrømme at begejstringen har aftaget en del. Det har nok i høj grad at gøre med, at pointene hurtigt bliver forældede og er svære at bruge fordi der ikke lige er noget spændende i pointshoppen... Som er til at købe indenfor givne tidsramme that is, 1500 points og op er no-go for mit skønhedsforbrug! Dertil oversvømmes pointshoppen (i min optik) efterhånden med tilbud på underlige ting fra Club M partnerne, muligheden for at købe rabatter på ting og masser af babyting.. fint til nogle måske, bare ikke mig ^^" Så kunne man selvfølgelig investere i et gavekort som giver frit valg korrigering, nu hedder det ikke længere gavekort men rabbat, som nu skal benyttes indenfor 90 dage, og kun anvendes én ad gangen (man kan ikke bruge flere på samme ting)... Det bliver vel også snart tilføjet at de ikke kan forenes med andre tilbud? Dertil er point-købekraften ret lav for den slags "gaver" i forhold til resten, med 5 point pr krone for gavekort købt-frit-valg-Matas-rabbat i forhold til 2 point pr krone for resten af gaver, abonnements-tilbud og købe-rabbatter i shoppen. Hmm, der bliver efterhånden bare for meget besvær i det for mig... Bevares, tilbudet er gratis, men efterhånden er min tid bare mere værdifuld


Club Matas (Android og iOS app)


Jeg installerede app'en udelukkende for at få "Mit Skab"-funktionen, som jeg finder meget smart. Desværre virker den ikke længere optimalt (på Android), og må derfor opgives. Synd. Jeg har siden fundet ud af at den stadig fungere på iOS, men det er mig lidt tamt, hvis det kun skulle være den éne version der fungere, når de nu har listet funktionen i den anden app...

Det bedste ville være om Mit Skab funktionen kunne føres over på websitet i stedet... Eller så de to (web og app) kan fungere sammen, hvis appen igen skulle blive opdateret og fikset for fejl.
Udgivet onsdag d. 10. December 2014
1575 visninger

WebAppReview

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie