Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Come to me, Pokemon Go!

Jeg kan næsten ikke vente mere. Jeg glæder mig som det lille barn jeg var da jeg blev introduceret for Pokemon! Det sagt, kan jeg sagtens vente længe nok til at få en 100% legal dansk app fra den alment tilgængelige App-store. Åbenbart var det planlagt at releasen i USA, Japan og Australien skulle tyvstartes længe før efterårs releasen i europa. Nooo! Men det lader til at den enorme mængde hype (og de mange europæiske tyvstartere) har fået Nintendo og Niantic Games på andre tanker, YES!

Min egen tyvstartende kammerat havde endda hørt rygter om at det vil blive før weekenden, yei!

SOON

youtube video
Udgivet torsdag d. 14. Juli 2016
1414 visninger

Games Pokemon

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie