Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Copyright Ignorante Bloggere

Jeps, der er mere af mit copyright bashing.... Sommetider ville jeg ønske, at jeg hørte til en af de bloggere, der var komplet ignorante overfor den danske ophavsret - eller har valgt at ignorere den. For jeg ser så mange flotte indlæg med inspirerende billeder og kollager sammenstykket af diverse flotte billeder. Og helt ærligt, anmeldelser bliver mere interessante af i det mindste at have et billede af filmen/bogens forside, ikke? Og det pynter på indlæg med fine relevante billeder - eller de der små animationer fra kendte film/serier.

Hvor ville det være nemt, bare at kunne nuppe et kønt lille billede fra google eller tumbler, uden at nævne hvor de har fået det fra - eller måske helt undlade hvor man selv har det fra. Bare lade som om, bare lade stå til, bare satse på ingen lægger mærke til det for andet end hvor fint det er.

Men det ville være lidt som at køre med toget uden billet. En dag bliver det opdaget, og så står man med en ordentlig bøde. I sidste ende er jeg nok bare for elendig en crimerider. Så jeg må vel bare fantasere og tegne mig til fine billeder...
Udgivet fredag d. 22. November 2013
1901 visninger

Rettigheder

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie