Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Cosy productive day

Jeg føler mig rigtig produtiv og afklaret i dag. Jeg har fået afklaret både åbne opgaver på min fars projekter, afklaret og gennemgået min fysiske indbox og også min digitale (e-mail), jeg har skrevet referat af seneste bestyrelsesmøde og fået overblik og afklaring på opgaver på karate klub projekter og endeligt oprydded både stue (spisebord) og køkken (køkkenbord og ekstra bord). Og så har jeg tasket på flere e-mail opgaver og action folder opgaver (dem der dukker op/hænger sammen med ting fra lin fysiske indbox). Og jeg ved der også er nogenlunde afklaring på arbejde. Ah! Det eneste der faktisk er galt, er at jeg stadig ikke har fået samlet og sendt Vivi de noter jeg har lovet hende *pinligt*

Det har været godt. Det gør det meget nemmere at sætte sig ned og hygge med en kop varm te og portions anrettet Otellolagkage, mums!

Udgivet søndag d. 13. Oktober 2019
523 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie