Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dårlige nytårs jokes...

Intet nyt år uden dårlige jokes, vel? "Hvad har du fået i julegave i år?" Ingen ting, haha... og den slags, ikke? Så her er min dårlige joke (dem er jeg god til for tiden), som jeg helt glemte jeg ville lave igen, så jeg tyvstartede desværre før billede, det må i lige leve med Aftenens menu står nemlig på rester... Jeg var lidt i tvivl mht holdbarheden, men det bliver vel ikke dårligt, bare fordi det er fra sidste år, vel? Haha... hah... eh... ja... dårlig joke, i know ^^"

Rester fra sidste år...

Btw, det er fra d. 30, så jeg går da ud fra de par dage ikke har den store betydning... ellers.. hvis jeg bliver syg inden for det næste stykke tid ved jeg vi da hvorfor ^^"
Udgivet lørdag d. 03. Januar 2015
1 kommentar og 2600 visninger

Kommentarer

CaGravatar Cathrine autzen 04 Januar 2015 12:58

HAhahahahahah ... Nu må jeg le

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie