Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dårligt humør... hvad gør I?

Arg, jeg er i dårligt humør nu. Synes bare alt virker til at irritere mig, og det er jo ikke fair.

Next Mood Swing: 5 minutes keep safe distance !


Det irritere mig at jeg ikke elsker (kan nyde) mad på samme måde som andre, (altså, at jeg er mærkelig).... at jeg ikke kan finde mere at smide ud (oprydde) selvom jeg har trang til det... at koden til fri musik fra en Libresse-kampagne købt sidste måned tilsyneladende udløb for halvandet år siden.... samt pt. nogens facetiming med musik (som jo så bliver spillet af en lorte mobils lorte-højtalere). Med andre ord én af de der dage hvor jeg burde gå ind for mig selv, fordi alt andet giver mig lyst (rigtig meget lyst) til at slå på nogen (der som regel altid er Emil, fordi han er nærmest)...

Eller, én af de der dage hvor min veninde Tanja, der netop er ved at flytte, ville være ellevild efter at få mig og mit jeg-gør-rent-når-jeg-er-i-dårligt-humør raseri på besøg

Hvad gør i, når i er i dårligt humør? Af det galsindede (ikke det deprimerede) af slagsen? Jeg blogger tilsyneladende, når jeg ikke kan gøre rent
Udgivet tirsdag d. 16. Juli 2013
2 kommentarer og 2092 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

TGravatar Tenna 17 Juli 2013 11:33

Haha, jeg gør også rent når jeg er i dårligt humør.. eller når jeg er ked af det.

Tit går jeg en meget lang tur rundt i kvarteret, mens jeg har en masse god musik i ørerne når jeg er gal. eller også går jeg rundt og sparker til ting, og snakker højlydt til mig-selv, hvor jeg bander.

Folk skal i hvert fald ikke snakke til mig, for så tænder jeg helt af.

IGravatar Ilhja 17 Juli 2013 20:03

Jeg gør bestemt ikke rent, det gør mig som regel i dårligt humør. Jeg tror jeg spiller højt musik eller ser film...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie