Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dag 1. Julen - hvad skal du lave?

Der sker en del! Det er lige ved at give mig stress Projekt på skolen (så er jeg snart færdig), sort-bælte prøvegradvering og juleafslutning med karateklubben. Og så julen med mine forældre (skilte, så der forventes dobbelt jul) og de mange, mange julefrokoster :S Og så gave-ræset og hyggedagene, heriblandt turen til Borbjerg Mølle d. 1. advent, julehyggedag hos min far, dagen forinden og konfekt-dag med min mor... Jo, min jul bliver travl, men forhåbentlig også hyggelig Faktisk er jeg midt i julehyggedag hos min far nu, så jeg skriver ikke så meget, nu jeg sidder på en mobil, der snart går død for strøm

En del af Julechallenge 2012 fra Frk. Stubba
Udgivet lørdag d. 01. December 2012
1 kommentar og 2421 visninger

Challenge Julechallenge2012 Jul Events

Kommentarer

IGravatar Ilhja 01 December 2012 20:27

Det er utroligt hvor meget man egentlig skal i juletiden.
Jeg er også mere eller mindre booket op indtil januar, hvis det ikke er mig som skal noget så er det Cecilie. Men det er heldigvis hyggeligt.

Fed ide med jule udfordring selvom jeg ikke tror det vil være noget jeg lige kan overskue i år

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie