Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dag 10. Opskrift på en God Julegave

Den Gode Julegave, er en der kommer med hjertevarme og omtanke. Den Gode Julegave står typisk ikke på ønskelisten, fordi den særlige person endnu ikke har indset, at det er noget han/hun øsnker sig. Som min studerende mor med dårlig ryg, der måtte slæbe alle sine tunge lærerbøger rundt i en rygsæk, og slet ikke anede, at det hun ønskede sig allermest, var en skole-taske-trollie. Eller til hendes fødselsdag, hvor hun fik et klippekort til en Hjem-Til-Huset kok (mig), så hun med jævne mellemrum kunne tage fri fra at lave aftensmad. Den Gode Gave, kan være svær at finde på, men har man først fundet den, er man overhovedet ikke i tvivl!

Den Gode Gave, giver smil og glæde på juleaften! Men den Gode Gave, behøver ikke nødvendigvis være en nyttig gave, som tasken. Det vigtigste er at den bliver givet med en tanke bag - en historie eller en årsag, der gør den helt unik. Som mig og min bedste veninde, der i nogle år kørte en Hade-Gave leg, hvor vi fandt en åndsvag gave til hinanden, som mange ville have set, som noget af det væreste skrammel. Gummihøns, Hjemmelavet joke toilet-papir, kartoffelskrældere, plastfisk i syltetøjsglads, klodsmajorspil og alt muligt and - alt sammen spil på interne jokes, som giver essensen af det, man som "Den-der-intet-mangler" virkelig ønsker sig til jul - smil og et godt grin!

Den Gode Gave, kan også være en sød og eftertænksom gave. En håndlavet (selvgjort) dekoration, en trøje eller et smykke, fordi man liige syntes at det passede på personen. Den Gode Gave kan også kombinere det søde, nyttige og praktiske, med det sjove, som fx. med mine søskende. Vi har alle en overbevisning, om at alle har et "indre dyr" - et dyr som de har mange fællestræk med. En Fursona. Mange der har valgt det, har gjort det ud fra dyr de synes virker seje eller søde, som en ulv eller en kat. De er meget udbredte. Men mine søskende og jeg, har alle dyr der ikke er videre udbredt. Min bror et Egern, min søster en Gråspurv og jeg selv en Guldfisk. Så når jeg finder en genstand der matcher deres dyr, og i øvrigt deres behov eller person og vaner, så ved jeg, at jeg har den Gode Gave til dem. Og de det samme for mig.

Den Gode Gave behøver ikke være dyr! Den kan være alt: dyr eller billig, købt eller hjemmegjort. Det vigtigste er der er lagt værdi i gaven... Det er tanken (bag) der tæller!

Og endelig, så gør det jo ikke noget, at den er pakket lidt lækkert ind

Den gode gave, ses blandt andet i posen med Egern mønsteret

Jah, vi tager den lige igen, fordi den passede så godt

En del af Julechallenge 2012 fra Frk. Stubba
Udgivet mandag d. 10. December 2012
1 kommentar og 2095 visninger

Julegave Gave Jul Events Challenge Julechallenge2012

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 12 December 2012 23:21

Du har virkelig ret.. Jeg har i år haft så svært ved at beslutte hvad jeg skulle gi kæresten fordi på hans ønskeseddel står der kun ting som, sokker, tshirts osv.. og det er simpelthen så upersonligt og ting han ikke rigtig mangler.. Men netop i dag har jeg fundet ud af hvad han skal ha og det er en lettelse, da jeg virkelig har tænkt, tænkt og tænkt..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie