Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dag 14. Et billede af dig fra i dag

Og eftersom jeg var ude at købe julegaver med min farmor og mine små kusiner i dag, men selvfølgelig havde glemt min mobil (camera) til opladning hos min farbror og tante, så var der ikke mange billeder fra den dag. På hjemvejen tog min farmor og jeg dog forbi Bilka, hvor jeg faldt over et par bukser jeg bare måtte eje (erstatning for opslidte), og så fik jeg lige lidt sjov ud at at knipse et par billeder fra prøverummet

Gulde i nye bukser
Dagens outfit

Min vinterjakke/frakke
I overtøj igen, kig til kameraet Gulde?


En del af Julechallenge 2012 fra Frk. Stubba
Udgivet lørdag d. 15. December 2012
2 kommentarer og 2713 visninger

Blogland Julechallenge2012 Events Jul Challenge Foto Outfit

Kommentarer

GGravatar Gulde 15 December 2012 22:55

Tak Det var også lidt svært, måtte mase mig helt op af vægene i prøverummet for at kunne "være" i billedet

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie