Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dag 21. Din yndlingsopskrift på julekager

... må nok være min farmor's opskrift på vanillie-krænse. Hendes er hårde i konsistensen, så man skal bide til, for at dele den - det kan jeg bedre lide end mange af de bløde varianter der har været...

Da jeg imidlertid ikke har den hos mig nu, så den kan deles, vil jeg i stedet dele en af de næste-bedste: kransekage konfekt

Kansekage Konfekt ala Gulde

Opskriften kan findes i Gulde's Kogebog her.

En del af Julechallenge 2012 fra Frk. Stubba

OBS: Julechallenge har været nedprioritete til fordel for Semesterprojektet, så der vil i løbet af de næste dage komme nogle dobbelt post, da jeg selvfølgelig stadig gerne vil have de andre challenges med også
Udgivet fredag d. 21. December 2012
2184 visninger

Julechallenge2012 Challenge Jul Events Bagning

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie