Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dag 25. Avatar Airbenderen og juleferie pause

"And it is in the heart that all wars are won."


Det betyder med andre ord dels, at jeg sidder og ser Avatar filmen på tv3 lige nu - jeg har ikke set anime'en endnu, men vil vildt gerne. Emil tør ikke rigtigt se filmen fordi han er bange for at det ødelægger oplevelsen ved serien. Nogen der har set både film og anime, og kan sige (spoilerfrit) om de er tilsvarende?

Det betyder desuden også, at jeg er hjemme igen, og klar til at indhente det forsømte på bloggen - dog tager jeg til julefrokost både i morgen og i overmorgen igen - jo, der er knald på familie-besøgeriet

En del af Julechallenge 2012 fra Frk. Stubba {Dag 25. Hvad du en har lyst}
Udgivet tirsdag d. 25. December 2012
2 kommentarer og 1532 visninger

Julechallenge2012 Events Jul Challenge Film Quote

Kommentarer

IGravatar Ilhja 26 December 2012 20:46

Serien er klar bedst men syntes nu at filmen er ganske okay men den dækker kun over bog 1 og mangleer rigtig meget

GGravatar Gulde 26 December 2012 21:54

Mange tak for svaret! Det fandt jeg ud af... Synes den virkede meget spændende, og egentlig okay lavet (i forhold til kampe) - særligt hvis man samligner med filmatiseringen af Dragon Ball. Jeg har ganske vist ikke set hele den film heller, men baseret på reklamerne, puha... :S

Jeg tror under alle omstændigheder jeg vil finde og se Avatar anime'en her engang snart

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie