Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dag 6. Vis os dit hjem

Og her må jeg desværre skuffe med, at der ikke blev pyntet op den anden dag, hvor jeg ellers viste den store kasse. Men så kan i da få et før og efter billede af hjemmet (stuen, det eneste pt. præsentabelt ryddelige rum i lejligheden)... Så igen, jeg snyder lidt, og lader jer vente til i morgen med at se den egentlige challenge... Billederne kommer om lidt, når jeg har uploadet dem

Som det ses er der ikke meget at komme efter... bortset fra skrabe-kalenderne der hænger på døren (min er den nederste, har vist glemt at skrabe i dag) sammen med 1 japansk yen, og en enkelt dekoration på øverste hylde i min bogreol, sammen med min engel, men hun er der nu til at passe på mig hele året rundt... Ser man bort fra det, er der kun julegaverne i vinduet, julegave-ønskeseddelels kollage-station i Reden (ved sofabordet), og så julelysene på altanen, når lyset slukkes. Meen, lidt har vel også ret, og jeg regner med at sætte mere op i morgen hvor jeg har "fri" (min gruppe har valgt at arbejde med semester-projektet hjemmefra der), så der får i en ny gang friske, pyntede billeder, forhåbentligt af hele huset


En del af Julechallenge 2012 fra Frk. Stubba
Udgivet onsdag d. 05. December 2012
2037 visninger

Challenge Julechallenge2012 Jul Events Mozaik

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie