Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dagen stod på tøjvask i hånden

Jep, i dag har den stået på vask af tøj i "hånden", for at skåne mine dejlige sweatere, striktøj og finere klæder fra den hårde tur i vaskemaskinen. Noget jeg har tænkt mig at gøre engang hver season (hvad sweatere og striktøj gælder), for at holde det friskt og rent I går tog jeg min kjole-sweatere, som skulle liggetørre, noget jeg aldrig har haft med at gøre før.

Håndvasket tøj til tørre på højt tørrestativ i brusekabinen

Jeg overvejer stærkt at lave et indlæg om processen, og håber det vil interessere jer Eller.. det er så faktisk løgn! Sandheden er, at jeg allerede har besluttet, at jeg vil gøre det. Jeg har billeder liggende og det hele nu. For jeg indså, i forbindelse med søgning efter instruktioner, at jeg har en vision for min blog nu! Eller for noget af den, for udover at jeg selvfølgelig blogger, fordi jeg kan lide det, vil jeg også forsøge at gøre ting jeg selv har søgt efter, lettere tilgængeligt her på bloggen For det andet var i hvert fald noget jeg selv ledte efter, og fejldede med, men mere om det, når indlægget dukker op i løbet af næste uge
Udgivet søndag d. 09. December 2012
2506 visninger

Husligt

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie