Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dagens

Så.. Tænkte jeg lige ville prøve det her med "små hurtige" fra dagen igen... (Jeanette inspireret igen)

Jeg fandt overvældende meget motivation i morges, og fandt mig selv deæs nynnende dels syngende med på Tina Dickows "On the run", som inspirerede mig til at lave en hel morgen motivations playliste - glæder mig til at se om det ikke kan smitte lidt af på i morgen.

Jeg havde mit første møde på kompetence-centret, og måtte endnu engang finde mig overrasket over hvor positivt samtale-damen (jeg tror de kaldes job-coatches) virkede på mig - og hvor behagelig op oprigtigt interesseret hun virkede. Tja, jeg er nok også lidt smigret over hvor imponeret af min nørdethed og brændende interesse, min karate baggrund og vist også af min cyklen dertil ( så meget for den ynk faktor )

Under mødet fik jeg tilbud om en jobsamtale ved det sted jeg søgte i går. Jeg ringede til kontakt-personen da jeg kom hjem, men bare beskeden om tilbudded forstyrrede da fokus i vores coach samtale / introduktions ting-ting, og medvirkede også til imponeret mine. Jeg aftalte samtale i morgen, så det glæder jeg mig til at finde ud af hvor går hen. Coatchen virkede oprigtigt interesseret i at hjælpe mig videre, og tilbød mig undervisningsmateriale fra et tidligere job, jeg evt kunne få lært noget af det jeg mangler.

Jeg blev næsten sat på endnu et projekt, men har altså en del at gøre færdig først.

Coatchen syntes mine hænder så så forfærdelige efter Fluff og karate, at hun spurgte om jeg var falde på cyklen, men det var jeg jo ikke...

Har haft en ringe karate i aften, ved ilke hvorfor...

Hmm, jeg tror det var det.. eller, føjer nok lidt biller til i mirgen, men ellers må i have godnat
Udgivet onsdag d. 15. Januar 2014
1 kommentar og 1778 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 16 Januar 2014 00:31

Dejligt når man kan inspirere hinanden..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie