Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Todays Question #1

Klar på det første, tankeprovokerende, dagens spørgsmål?
Er du parat til at flytte til et fjernt land for et menneske, du holder meget af, vel vidende, at du sandsynligvis aldrig ser din familie og dine venner igen?
Min umiddelbare tanke? Nej. Men det tror jeg ikke jeg kunne vide på forhånd uden at kende omstændighederne.

At flytte med Emil permanent til fx USA uden familie, venner, job... og kun have dét ene menneske at holde fast i. Det tror jeg simpelthen ikke jeg kunne se som den idéelle løsning. Her ville det måske have hjulpet hvis jeg ikke var glad for min familie, ikke havde gode venner herhjemme og på ingen vis brød mig om vores kultur i Danmark.

Jeg har en veninde som lavede samme stunt til Sverige (far far away?) og endte fastlåst på en gård uden noget at tage sig til (job, mulighed for at få job, transport mulighed for at møde andre mennesker, sågar ordentligt internet) og derfor var afhængig af blot at vente på at han kom hjem fra arbejde (sent, han skulle jo pludselig forsørge) hver dag.

Det tror jeg ikke jeg kunne bære.

Men jeg kender én der er så hovedkulds forelslet at han var parat vej til at tage afsted hvis muligheden bød sig. Men heldigvis, som han siger, så kommer hun i stedet hertil.

Hvad tænker du?

Udgivet fredag d. 24. Juni 2016
1 kommentar og 1554 visninger

Tankespind TodaysQuestion

Kommentarer

IGravatar Ilhja 04 Juli 2016 22:35

Det har jeg haft gjort.
Jeg endte med at flytte hjem igen efter et halv års tid.
Jeg ved ikke om jeg nogensinde vil gøre det igen, men er er visse ting som skal være iorden før at jeg vil. Herunder forholdet til kæresten samt arbejde

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie