Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Daglige links taggeleg

Sorry at det tog mig så enormt lang tid at få mig taget sammen til at få gennemført legen. Ferie-rejser og dovenskab var ganske enkelt imod det før nu

Daglige links taggeleg: Beskriv kort nogle af de sider (samt deres ejerere) som du besøger dagligt. Send derefter opgaven videre til min. 2 personer.

Louise (fuglsangen.net)
- Hun er et specielt menneske med en fantastisk side, som hun til fulde fårstår at pleje med omhu og originalitet - i hvert fald er hun god til at sætte sit personlige præg på alt hvad hun laver, og hun har også mange originale påfund. Desuden er hun en meget interessant person (ifølge mig ) som skriver mange interessante ting i sin blog (som jeg iøvrigt elsker at læse). Specielt de morsomme, pudsige og somme tider "langt-ude" tankespind hun kommer på Nu kan jeg selvfølgelig ikke huske nogle konkrete eksempler (i am the fish!), men synes i hvert fald aldrig jeg har været skuffet efter et besøg på siden. Hun er en god forfatter og især julekalenderhistorien "Wu Xing" holdt mig klistret til skærmen til det daglige kapitel. Desuden er hun en sød pige og hyggelig at skrive med ^^

Altair (gwalior.dk)
- Hun er en sød pige, og har også (som jeg nævnte om Louise) en fantastisk side med personligt og originalt præg. Jeg fandt hende i sin tid gennem historiebogen (det mener jeg i hvert fald), hvor hun vist havde lagt nogle af kapitlerne til historien "Ice & Fire" - øhm... men er faktisk ikke helt sikker på om jeg husker rigtig. Siden lå dengang på webbyen, og gik på et tidspunkt lidt død i det... Skrev så en tilfældig da en mail til hende (på en åbenbart gammel adresse), som hun tjekkede længe efter, og det blev til en hyggelig mail samtale. For hun er nemlig virkelig hyggelig at skrive med! Siden har jo gennemgået del siden, men man kan stadig læse historien Ice & Fire derinde - nu også helt afsluttet, så tag og gør det

Ilhja (ilhja.wordpress.com)
- Hun har sin egen mening om tingene, og den lader hun gerne komme til udtryk. Det sjove er at vi ofte har den samme holdning Jeg har fulgt hende lige siden... uh, jeg ved faktisk ikke hvor længe. Det var helt tilbage hvor hun havde sin gamle side, mohel.dk, og hun havde et lidt simpelt design med nolge lilla øjne. Hun var meget kreativ og original med hvad hun plantede på siden, og det blev jeg meget facineret og inspireret af. Specielt den store mængde baggrundsstof hun havde lavet til sin verden Thymetasia. Derudover er hun en gamerchick, og det er fedt at se piger som også er hardcore gamere

Fidla (lippa.dk)
- Hun er en sød pige, og hyggelig at snakke med. Hun har desuden en sød side sammen med en anden pige. Jeg kan faktisk ikke rigtig huske hvordan jeg opdagede siden, og jeg har ikke fulgt den helt så længe som de andre, men jeg tjekker dagligt om hun skulle have skrevet en ny blog ^^

Jeg har mange flere sider jeg besøger dagligt, dette var sådan set bare mine absolut favoritter ^^ Men jeg kan da lige remse et par stykker af de andre op: gizmos-blog.com, cautious.dk, webspiders.kiwii.dk (er dog lidt død for tiden) m.f.

Jeg blev tagget af: Ilhja fra ilhja.wordpress.com og Katja fra tell.breakingfree.dk
Jeg tagger: Sorry, kan ikke komme på nogen - kom meget sent igang, og da jeg ikke tror den er forældet endnu, og at de fleste har svaret.... men hvis ikke, så... Jeg tagger alle dem som læser dette
Udgivet onsdag d. 05. August 2009
2123 visninger

Tag

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie