Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Danish Air Force Birthday

Flyvevåbnet havde fødselsdag i dag. Det blev fejret med en parade jeg næsten missede mellem alt mit kursus halløj, obligatorisk morgen TRX og et hurtigt bad. Men jeg nåede det da. Af samme ombæring blev vores, OSW's, nu godkendte, af Hendes Mejestæt Dronningen, våbenskold omtalt. Og vores motto: Effekt gennem støtte. Det kan jeg godt lide. Jeg har lært en masse på kurser i den seneste tid. Og måtte springe en masse træning over, hvilket har gjort mig godt øm denne uge. Det går stærkt. Det sker en masse - også på hjemmefronten. Jeg håber der snart kommer lidt mere ro på igen, sådan over det hele.

Udgivet tirsdag d. 01. Oktober 2019
299 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie