Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Dansk prøven er overstået

Puh, det var så endnu en eksamen overstået ^^ Denne gang mundtlig dansk. Det kunne være gået både bedre og værre, så alt i alt er det vel meget godt. Nu kom jeg så også op i to digte af Tom Kristensen - suk, mig og digte er bare ikke gode venner. Eller jo... jeg kan faktisk godt lide at læse dem. I min verden er et digt guf for tungen, hvilket vil sige, at det lyder godt hvis man læser dem op. Der skal gerne være rytme i digtet og også gerne rim (der er dog også mange gode digte som er undtagelser). Men på gymnasiet, skal alle digte bare overfortolkes og r*vpules for groft, og det bryder jeg mig ikke så meget om.

Jeg har forresten haft en del problemer med folk (hovedsageligt sidste år) idet vi åbenbart var uenige om hvad spørgsmålet "Hvordan gik det?" efter eksamen betydder... de fleste spytter nemlig bare et tal i hovedet på en, eller kommer med en sur kommentar om, hvorfor de ikke vil sige det. Og jeg er egentlig kun interesseret i at vide, om de synes det er gået godt eller om de er utlifreds. Jeg har brugt timer (ej, kun næsten) på at diskutere hvad spørgsmålet betydder?

Nå, men nok om det... Jeg var også nede i byen i dag - det var vildt hyggeligt, bare sådan for én gangs skyld at tuller lidt rundt alene dernede. Det ærger min bare, at jeg fik brugt mange penge, og det egentlig uden at få købt noget. Det var bare til mad. Well, mad må være dyrt i dag. Jeg snakkede lige med min musiklærer om noget i den stil. Det er da i grunden underligt, at danskere, der jo er så rige som vi er, gerne vil have ståre fede biler vi kan prale med og fede nye huse proppet med diverse luksusapparater - men når det kommer til mad, vælger vi hellere end gerne det værste bras på hylden fordi "det er billigst". Jeg overveger efterhånden lidt hvad vi bør gå efter, og hvad vi rent faktisk går efter - kvalitet eller kvantitet.

Nå, men lige nu er jeg bare dejlig afslappet og tilfreds, skønt det er køligt udenfor og blæser en halv pelikan. Jeg skal nemlig ikke op til eksamen før mandag igen ^^ Til gengæld burde jeg snart se at komme igang med den der store historieopgave vi har for... argh, nu begynder jeg bare at plapre, så jeg tror jeg lukker i igen nu See yah!
Udgivet tirsdag d. 10. Juni 2008
1407 visninger

ThisOnceHadAnAvatar PositiveThinking

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie