Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Danske bloggere samler ind til at knække cancer

Jeg har ikke selv haft kræften ret langt inde på livet. Jo, den har taget min morfar som jeg aldrig har mødt. Og min farfar, som ganske vist var gammel og døde efter et langt tilfreds liv, men sikker kunne have haft en del gode år endnu.

Men jeg har mange kære, som har måtte lide, fordi de har haft kræften tæt på. Min mor mistede sin far. Min farmor mistede sin mand. En veninde fra karate som mistede sin mand. To små elever mistede deres far. Og endelig min bedste veninde, som mistede sin far. Til dem dedikere jeg min indsats. For dem det står tilbage med et huld af savn i livet, hvor der før var et menneske de elskede højt.

Også for dem der oplever den på egen krop og al den lidelse den bære med sig. Dem som kommer sig, men for altid må leve med den mén den har forårsaget og frygten om at den vender tilbage med øget styrke. Og dem, for hvem det bliver en pinefuld, hvad enten lang eller kort, ende på deres liv.

For dem må vi stå sammen, for sammen er vi stærkere og med fælles kraft kan vi måske engang knække canceren!

Sammen kan vi knække cancer

Vi er en flok Danske Bloggere der er gået sammen om at samle ind til at støtte sagen. Indsamlingen gik i luften i sidste uge, men løber fortsat henover denne uge, hvor også de mere officielle indsamlinger er gået igang, og vil fortsætte en uge ud på den anden side også, så der er også mulighed efter næste månedsløn er tikket ind - og bare generelt for de af os som er nogle sløve pader engang imellem

Bidraget kan sendes enten vha. en SMS (se på billedet eller på indsamlingen side her), men for de af jer, der som jeg foretrækker at holde telefonregningen til telefoni kan man også bidrage med dankort (også på indsamlingens side). Vi pt. samlet 1300 kr ind, 1400 når mine også er registreret!

Mit eget besyv er beskedent. Støtten fra et par nåle til mig og min bedste veninde, og 100 kr. Men alt tæller, også hvis man ikke har mulighed for at bakke op økonomisk. Spræd budskabet til de der har, og lad os stå sammen om det! For jer, der ikke selv har mulighed for at donere et bidrag kommer dog her et alternativ. Hvor hver kommentar på dette indlæg eller like/deling på Facebook (også dette indlæg) fra forskellige personer, vil jeg lægge et yderligere bidrag på 20 kr. Lad os kalde det sponseret eller sådan noget. For 50 personer (inklusiv mig selv selvfølgelig) bliver det 1000 kr og her må jeg nok også sætte grænsen ud fra mine midler, nu må vi se.

Så hvis du gerne vil støtte på endnu en måde gennem mig, så læg en kommentar. Fortæl mig fx jeres historie. Hvem er jeres kamp dedikeret til? Og har du allerede skrevet den, så læg gerne et link.

Danske bloggere samler ind til at knække canceren


Se hvem der ellers har støttet indsamlingen hos Jea, Sejt I er med
Udgivet torsdag d. 23. Oktober 2014
10 kommentarer og 2999 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 24 Oktober 2014 23:31

Du er for sej... Krammer.. <3
Elsker dit indlæg..

GGravatar Gulde 15 November 2014 18:24

Hehe, tak for opbagningen <3

AHGravatar Anne-Mette Højbjerg 24 Oktober 2014 23:37

Kan sku kun have respekt for dig søde. <3

MHGravatar Maria Hoffbeck 25 Oktober 2014 23:28

Hvor dejligt at du også er med til at støtte op om Anne-Mette og Jeanettes flotte initiativ.
Vi er 40 Bloggere med vores Læsere med indtil videre :-)
Og indsamlingen løber til den 14.nov.-14, så god tid endnu.
Flot at du også fortæller om hvordan kræften har berørt dig i dit liv.

God weekend fra Maria
"En verden af kunst"

GGravatar Gulde 15 November 2014 18:22

Tja, hvis man sammenligner med så mange andre, synes jeg ikke jeg personligt er blevet berørt så meget. Så for mig handler det om at hjælpe dem, som faktisk har mærket den i fuldt omgang, fordi fx. nærmeste slægning (mor, far, søskende), en kæreste/ægtefælle eller en bedste veninde er blevet ramt... Eller for dem der selv er blevet ramt og har overlevet. Det sagt påvirker kræften selvfølgelig mange flere, det er også hårdt at være pårørende, men det sagt, tror jeg stadig ikke de to ting er at sammenligne... Men tak for din støtte!

SGravatar Sigrid 26 Oktober 2014 04:35

Super fedt!!

GGravatar Gulde 15 November 2014 18:24

I lige måde, tak for din støtte

JHGravatar Jeanette Henriksen 14 November 2014 12:58

Hvor mange likes kom du op på søde??

GGravatar Gulde 15 November 2014 18:17

20 Det vil være nemmere at se når det nye design bliver rullet ud

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie