Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

De fede må svede

De fede må svede... Man må nemlig gerne kaste med sten på sit eget glashus

Så det skal ikke være en hemmelighed at jeg i sommerferien fik trænet lidt mindre end jeg plejer (læs: overhovedet ikke), og kombineret med at jeg til gengæld stadig spiste som om jeg gjorde har betydet en vægtforøgelse på en 5 kg... Og det et jeg ikke er helt tilfreds med... Specielt ikke fordi de kommer oveni at jeg på det seneste har haft 5 kg ekstra siddende, som jeg heller ikke har været tilfreds med.

Udover at det genere mig at jeg iført mine sædvanlige sports-bh'er har kunne mærke hud røre hinanden, på steder der ikke plejet være kontakt mellem hud, har jeg som nævnt bemærket en anden forandring. Jeg sveder mere... Som i meget mere end jeg plejer. Så den der forklaring på at at myg (som bla. går efter lugten af sved) stikker mere på tykkere personer (og gravide) er nok god nok. Jeg håber på snart at få dem smidt igen, jeg skal bare lige opgive ting som slik, cola, kage, is og andre ting med sukker som bidrager stort til min livskvalitet først, hehe (som om det sker )

Indtil da må jeg fortsat undre mig over mængden af vand jeg kan efterlade i pytter på træningsgulvet, og hvorfor jeg ikke kan bruges til at tørre det op, når jeg nu ellers føler mig som en slatten karklud Men kogt porre og slatten karklud er vel også en slags form

Weekendens karate stævne (i Berlin, hvor fedt er det ikke lige?) har i hvert fald konfirmeret at der skal en hel del træning til, før jeg når op på kæmper- niveau igen, så det bliver et snarligt projekt. Sammen med at kunne løbe 10 km og tage 200 mavebøjninger... Min stædighed insistere ganske vist på, at det kan jeg da allerede, selvom jeg ikke har prøvet (hehe), så det bliver et par motivations achevements jeg kan kæmpe frem mod. Stædighed er nemlig godt for min motivation

Det samme er søvn, så det bliver spændende hvor meget jeg når at få af det, vi skulle nå klubben ved midnat, og så er der mindst 25 minutters ekstra kørsel hjem. Pøj pøj til mig, hehe, og så håber jeg i andre også har haft en god weekend!

PS: Som altid er der ophobet vlog-video materiale, som dykker op på uvist tidspunkt
Udgivet søndag d. 21. September 2014
2464 visninger

Karate Sundhed

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie