Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

De ting der fylder mine tanker for tiden...

Mit øje kramper stadig mere eller mindre konstant, så det er lige til at få sløret syn af. Det er desuden ved at give mig ret så tør og irriteret hud at gnide i det, men krampen udløser den der slags irriterende kløen som normalt betyder man har fået noget i øjet, så min krop reagere helt pr. automatik.

Jeg er træt hele tiden. Træt og slasket og føler mig tom for energi, hvilket ikke burde være muligt med den arbejdsbyrde jeg har dagligt. Jeg føler mig helt flad og har oftet lyst til bare at tude eller sådan. Og i sidste uge var jeg ellers helt oppe at køre.. Har ogs ekstra meget hovedpine for tiden. Lediggang er... underligt. Specielt fordi jeg bliver ved med at komme i tvivl om hvor det egentlig er jeg vil hen.. hvad det er jeg vil med mit liv? Hvad er vigtigt? Og hvad kan jeg overhovedet? Hvad må jeg lige nu? Jeg har lyst til at læse hele tiden.. alt for meget... men jeg ved også at det bare er eskapisme. Altså, på den ikke sunde måde.

Jeg er bekymret for Fluffy. Da vi tog på besøg hos Emil's bror, fik vi egen bror til at passe ham, men da vi kom hjem var der skidt på gulvet 3 steder (normalt holder han sig til ét sted, det har vi stadig ikke fået til at fungere med litter-kwitteren), og tisset så mange gange i toilettet, at vandet var så mørt som jeg aldrig har set det før... Men det var ikke fordi brormand ikke havde været forbi, hele den første dag havde Fluff ikke ville spise. Min mor er bekymdret for om det kan være noget diabetes (og det dør små missere af, for det får de en elendig tilværelse med). Selv havde vi undret os over om det bare var en gang forstoppelse eller hvad. Men vi har skarpt øje på ham og hans vandforbrug nu! Trods det har han været så sød som nogen sinde, og faktisk kun haft en enkelt træls dag. Han vil tages op og bæres rundt hele tiden, og spinder højt og bokser med poterne så min skulder er ét stort kradt-sår... Fluffy's hengivenhed gør ondt!
Udgivet torsdag d. 24. April 2014
2 kommentarer og 1392 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 24 April 2014 20:34

Jeg kan kun nikke genkendende til det med at være ledig!

Det lyder ikke godt med Fluffy, jeg håber det ikke det viser sig at være noget alvorligt.

JHGravatar Jeanette Henriksen 25 April 2014 00:35

Nu går jeg jo også hjemme og jeg ved ikke om du har læst mit indlæg om at jeg føler mig
lidt retningsløs. Det er nok lidt du også beskriver.. Hvad vej skal man lige vælge her i
livet og hvad vil man gerne.. Det er ikke altid lige let..

Det er godt nok trist med ham fluffy.. kan man på nogen måde tjekke om det kan
være sukkersyge??

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie