Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

December (2013) Empties

Well, you know the drill, I've gotten behind. I virkeligheden er det jo kun fordi jeg siger det, at det er sådan det er. I har jo ingen chance for at vide om det passer, altså hvilke produkter jeg rent faktisk HAR tømt. Hvis i har, skal jeg nok lige have undersøgt hvem af jer der så faktisk i virkeligheden hedder Creeper Gert og har været nede i min skraldespand


December var udløb for en masse ting - ikke blot året, men også en hulens masse produkter og makeup som jeg har hold fast i alt for længe. Foruden selvfølgelig de ting der naturligt var blevet tømt. Nyt år, ny beholdning, so here goes.


TRESemmé Heat Deffence (rejsestørrelse)
Jeg har hørt meget positiv omtale ("rave"/"hype") omkring dette produkt, særligt dengang jeg købte det. Jeg synes dog prisen var meget pebret, så valge at afprøve det i en rejsestørrelse først... Det var nok meget snart, for jeg har kun brugt det et par gange, og har oplevet svien i hovedbunden som følge deraf, og det er ikke noget jeg vil udsætte mig selv for, derfor ryger den ud nu... OUT

X-tra Hårgele
Virker irriterende udemærket for så billigt et produkt. Jeg bruger det dog kun til karate-stævner af og til, og den her er ret gammel og begyndte at se spøjs og størknet ud i tuben, så jeg tænkte det var tid til at "let it go" jævnfør 60/100 reglen (kan den skaffes på under en time for under 100 kr), eftersom den efterhånden irriterede mig at have liggende ^^" Også en meget stor og uhandy tube for den mængde jeg bruger, så jeg vil nok kigge efter en rejse størrelse, hvis den slags kan opdrive. Den er desuden også for længst overskreden holdbarheden ^^" OUT
The Body Shop - Coconut shower cream
I loves it! Lækker konsistens, lækker duft og efterlader huden lækkert blød, og (kombineret med body butter) en svag smag af kokus har jeg ladet mig høre Det kunne helt sikkert godt være noget jeg fandt på at købe igen, hvis der bliver tilbud. However, var det ikke denne slags store flasker der var på udsalg i år, suk. EMPTY

The Body Shop - Coconut body butter
Man skulle tro det var timet godt at både shower og butter blev tom på samme tid, men det er bare et tilfælde. Jeg har nemlig været igennem 2 shower på den her éne butter. Jeg kan godt lide at bruge den på hele kroppen om vinteren, men om sommeren nøjes jeg med benene. Den er i øvrigt rigtig lækker til ben, de bliver så bløde af det EMPTY
Palmolive Naturals with Honney & Moisturising Milk
Min favorit :3 Flaske 4-5 stykker ^^" EMPTY

Palmolive Naturals with Orange Blossom and moisturising Milk
Såh... den her er faktisk ikke tom. Men vi foretrækker flasken med pumpen, så jeg har faktisk hældt den over i den anden, og gider ikke lige gemme pakken, så næste gang i "ser den" bliver det kun som her, men jah. So far I like it, men honning er stadig min yndlings DEPOT

Palmolive Ayurituel energi
Normalt tager jeg ikke håndsæbe med, medmindre det er noget fancy, og de her vikrede lidt fancy. De lugter udemærket og har en lidt spøjs næsten gele-agtig konsistens Som Palmolive produkter generelt ret skånsom mod huden (i forhold til typisk hvid hud-rapende blok sæbe, that is). EMPTYNivea Soft Milk (rejsestørrelse)
Den var okay. Lidt i stil med min foretrukne palmolive, bare uden honning duften. Dog købt udelukkende til rejseformål, fordi jeg glemte at tage sæbe med til et stævne i Tyskland. EMPTY

Sterling BrilleRens Renseservietter
Jeg foretrækker faktisk disse servietter til at rense mine briller generelt, fordi det er nemt, og de ikke fnuldre på samme måde som klude gør det. Det er dog dyrere end spray-flasken + klud, så jeg bruger hovedsageligt dem her til at have i tasken, og forsøger vidt muligt at holde mig til flasken derhjemme ^^" Men som sagt, jeg foretrækker dusse EMPTYUnii palette
Et produkt jeg var rigtig glad for, selvom jeg ikke selv følte jeg havde udnyttet det fulde potentiale endnu (drømmer om at depotte min Coastel Scents 88 Ultra Shimmer pallette), men det må jeg så gøre med en anden palette (skal helt sikkert have en ny mere), for denne forsvandt sammen med min bortkomne makeup-pung, meh! LOSTMac eyeshadow, Avalanch
I min periode som storforbruger af hvid øjnskygge var jeg rigtigt glad for denne. Jeg købte den på min første tur til japan (2010) så det var vel principielt set ved at være på tide, men synes stadig den virkede fint, så det er træls den forsvandt med min makeup-pung. Med mit farve-forbrug i dag, tror jeg dog ikke det bliver en farve jeg kommer til at købe igen. Hvorfor har jeg i øvrigt stadig gemt kassen til den? Bøtten, ja (selvom jeg ikke ser mig selv købe nok til en Back To Mac), men pap-boxen, why? LOST

Kiko Eyeshadow 141
Købt på min tur til Berlin, min pt. favorit, så det var ret træls. Det var det nærmeste jeg kom på en duppering af en smuk skygge fra Coastel Scents 88 Ultra Shimmer, så nu må jeg kigge efter noget nyt, øv LOST

Loreal Paris Color??
Endnu en mistet øjnskygge, men det gør nu ikke så meget, da det var lidt et fejlkøb. At det fungere på din veninde, betyder ikke at det fungere for dig. Hvid passer bedre på mig end grå åbenbart. LOST

Visions Øjnskygge
Den gik i stykker ^^" Den hvide del har jeg gemt som løs øjnskygge i en lille rejse-cream-bøtte, men resten (den sorte side) var ikke rigtig noget værd, så den røj ud. OUT/DEPOT

Gul øjnskygge?
Den gule skygge husker jeg ikke engang hvor er fra længere (mærke), men det var et tilbudsprodukt (billigt) til 10 kr i Bilka. Jeg havde 2 andre også, men dem smed jeg ud for nogen tid tilbage, fordi jeg aldrig brugte dem. Eller også sendte jeg dem videre til nogle andre, det husker jeg ikke... Den her var kun blevet gemt for at kunne bruge til et guldfiske-kostume, men min ikke jeg kan bruge et pigment eller en anden billig øjnskygge, hvis det nogensinde skulle ske? OUT

Firkantet billig
Den blev depottet til min mørke UNII palette (som jeg stadig har), men de to farver her er får ringe kvalitet (u-pigmenteret, kalkagtig) til at jeg vilVisions (Oriflame) Snow Scene Glitter Eye Pencil - Silver Snow
Kunne godt lide den, mens jeg brugte den, but its old. Jeg husker den tilbage fra efterskolen, så har det ikke godt med at komme den på øjet længere, fordi det er et creame-produkt. Jeg har bare gemt den meget længe, og ikke kunne give slip. Nærmere review i et Oriflame-produkt generelt review jeg næsten har klar. Har haft en del derindefra i tidens løb nemlig. EXPIRE

GOSH velvet touch eye liner - Darling.
Det var et fejlkøb... Eller rettere, noget jeg har fortrudt. Blanke champagne/fersken farver skulle lysne/åbne øjet bedre end en hvid eyeliner, så jeg prøvede denne og... den kan absolut overhovedet ikke ses på min hud. Okay, huden bliver blankere, men derudover, nah. Så det er ikke noget jeg gider bruge tid på at komme på. Den kunne dog sikkert virke fint for en anden, så jeg vil gøre et forsøg på at finde en veninde der vil kunne lide den, for jeg gider ikke gemme på den mere ^^" OUTL'OReal Triple Active Nourish
Den skulle gøre en helt masse for ansigtshuden - om den gør det? Det ved jeg ikke, jeg har ikke bemærket den store forskel. Men den giver dog udemærket fugt og mindsker mit ansigts-mumie-flage-problem, så den har været meget fin Og den føles helt sikkert lækker, når den kommer på EMPTYCoop Gel Shave
Vi havde lidt delte meninger om denne, Emil og jeg. Jeg brød mig ikke meget om denne i forhold til dem jeg har prøvet før. Konsistensen er meget klumpet i det, og ret træls at arbejde med (synes det gled af med det samme), hvorimod dem jeg har brugt før var mere creamede i det. Emil synes derimod at denne hang bedre fast, og derfor var bedre. EMPTY

Wipe 'N' Care
Virker det? Bemærkede ikke den store forskel på noget som helst, men det var rart nok at kunne føle sig lidt renere og mindre syrlig i den periode hvor jeg bliver til en trold. Dog ikke umiddelbart noget jeg er begejstret for og vil ud og skaffe mere af. Sådan lidt, meh. EMPTY

Serien Empties, Outs & Expires er inspireret af en af mine favorit beauty-bloggere: Celina fra Fabels in fashions
Udgivet tirsdag d. 04. Februar 2014
2 kommentarer og 4389 visninger

Empties Review Beauty NonSponsor

Kommentarer

SGravatar Sabrina 05 Februar 2014 10:40

Vådservietter til briller (selvom de er "beregnet" til briller) er en meget dårlig ide, da de kan ridse glassene. Servietterne har træ i dem, hvilket ridser Så der er en klud og rens meget bedre. Bare et lille råd fra en tidligere optiker studerende

GGravatar Gulde 06 Februar 2014 11:14

Jeg skal ikke sige at det ikke passer, for det er noget i den stil folk har fortalt mig. Jeg har dog ikke oplevet synlige ridser på mine briller, udover dem fra tab og sådan. Det er nu ikke nogle jeg bemærker, om det har at gøre med at jeg er langsynet ved jeg ikke, men kan i hvert fald ikke bemærke ting på glasset. Udover tåge når de er snavsede selvfølgelig. Fet er også mest stellet der har det hårdt, men de har da holdt 7 år nu. Ligesom mit forrige par. Hver længe er det meningen (normalt) briller skal holde, hvis styrken ikke ændre sig kunne jeg så forsøgsvist spørge tidligere optiker elev? Og under alle omstændigheder tak for det velmente råd Sabrina

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie