Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Declutter #4 Gaveindpakning

Ryd ud i, eller begynd en brug-op udfordrign på gaveindpaknings ting, da gaver alligevel ofte kan blive pakket ind i butikken, eller man lige så godt kan købe gaveposen sammen med pakken i stedet for at have en masse liggende derhjemme.

Så igen, tilbud og rabbat, men der at da bestemt grænser for hvor meget man behøver gemme af gangen. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har det åbenbart med at begynder på de er udfordringer ugen før de dukker op. For det var også i sidste uge at jeg en dag gjorde mig hård og smed alt det gamle (og brugte) gavepapir ud som jeg har haft siden jeg flyttede ud hjemmefra, og år efter år har bildt mig ind at jeg ville bruge til noget kreativt. Ja, det er flot, og ja, det føles som spild, men nej, jeg får det ikke gjort. Ikke engang den fine gavepapirs guirlande jeg havde planlagt som julepynt sidste år (2014).

Og så fik skuffen ellers en ordentlig overhaling af hvad det ellers kom til af æsker, poser, pakker og andet fint indpakningsgrej som er mere eller mindre genbrug. Det der ikke var pænt mere røg ud. Men jeg har stadig en del - det som ikke har været brugt til gaveindpakning før, men kommer andre steder fra. Det skal nok blive praktisk på et tidspunkt - i år, that is, det som er tilbage når året er omme må jeg bare gøre mig hård og skille mig af med. Selvom det egetlig var planen for sidste år. Men jeg har også fjernet det meste. Det der er tilbage er små søde stofposer og æsker og den slags. Til små gaver. Og lidt gavepapir og bogbind - ja, jeg bruger bogbindet til gaver, for jeg kunne ikke nænne at bruge det til bøgerne dengang. Er det ikke fjollet? Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har haft det længere - men noget af det er vist helt tilbage fra efterskole. Føler mig flov? Ja, det kan i tro!

Gavebånd har jeg metervis af. Men det kommer jo også i store ruller. Jeg har 5. 3 store "almindelige" plane farver. Sort, gul og lilla. Og 2 små med sølvstjernemønster, en i rød og en i sort. Jeg kan godt lide at gøre noget ud af gavebåndet på mine pakker. Det får dem hurtigt til at se flot ud. Så jeg bruger genre 2, måske endda 3 forskellige slags pr. pakke. Så kan gavepapiret næsten bare være avispapir og alligevel se flot ud. Eller en bar hvid. Jeg har ikke så meget af selve gavepapiret tilbage. Jeg købte det ellers i en pakke med 5 forskellige farver der passede sammen dengang. Så kunne jeg også matche 2 slags gavepapir pr. pakke. Det er også en nem måde at gøre dem flotte på. Ved at tage et stykke tyndere papir og folde rundt om pakken bagefter - med siderne bugget ind.

Jeg synes det er sjovt at pakke gaverne pænt ind selv, så jeg vil gerne have lidt til det. Men indpakning er også svært at have i de rette portioner. Man ved aldrig helt hvor meget eller lidt man kommer til at bruge, synes jeg ikke. Og så variere det meget hvor flot papiret er ^^"
Udgivet mandag d. 19. Januar 2015
750 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie