Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Declutter status #1

Dette indlæg skulle egentlig have været oppe i sidste uge, men min fine juleferie blog-iver fik lige et stop, og så blev det en af de ting, der kun blev gjort halvvejs færdig. But here it is, halvdelen er nok stadig aktuelt, og den anden halvdel var vel egentlig også på nippet til ikke at være aktuelt længere allerede i sidste uge. Inspirationen kommer fra simplicity bloggen 365 Less Things og deres Mini Mission Monday (Post Holiday Seson version)

1. Frasorter julepynt der ikke er vigtigt, når pynten pakkes væk - jeg begyndte faktisk på dette allerede da jeg pyntede op

2. Opbrug overskuds "maden" fra jul/nytår... denne kom også helt naturligt, i går var første dag den ikke stod på rester når det kommer til madvare, og ellers er vi ved at være igennem det der var tilbage fra nytårsfesten. Af jule "mad" er der kun konfekt-godter tilbage, og vi valgte bevidst i år ikke at købe/lave meget af det, så jeg forventer også at der snart kommer bund i den krukke Ifht. drikkevare er vi igennem det meste ikke-alkoholiske. Vi har en del alkohol endnu, så det får lov til at komme op på hylden igen, men vi har ikke købt nyt af den slags længe, og kommer heller ikke til det. Jeg vil gerne have "fjernet" det vi har først - og der døde faktisk en del af de flasker, jeg havde set mig sur på, under nytårsfesten, så det var jeg godt tilfreds med. Vinskabet er blevet tømt og vinen stillet på bordet - jeg har bedt Emil tage dem med ud til hans mor, for vi drikker ikke selv den slags, og slet ikke i en fart hvor vi kunne tømme en flaske inden den blev dårlig. Vi foretrækker desuden cola Så nu blev jeg træt af at kigge på dem, nu kommer de ud! Lige som alt det andet mellem jul og nytår, som jeg har gået og "ventet" på længe, for lige at lure på om der var noget som helst af det der var en forhastet beslutning - nope! Jeg har stadig krydderier og konfekt-stash hjemme, men ikke noget jeg selv betragter som dedikeret til julen, så det er ikke noget jeg vil grave dybere i. Udover at jeg har nedfrosset noget overskuds nougat, som jeg vil forsøge at lave nougat-horn med end dag sammen med mor

3. En ting du har fået en erstatning for i julegave...

4. Brug de gamle toilet-sager op før der bliver taget hul på de nye. Jeg har en del parfumer i julegave, og et lækkert Body Shop cream sæt af Emil, og havde sådan set også allerede selv besluttet at bruge af det gamle først. Jeg har 3 bøtter Body Butter liggende der alle ligger på vippen til officielt at have for gammel dato, men hvor længe det reelt er godt, er jeg ikke sikker på. De to af dem har dato til April, men var i øvrigt (sikkert fejlagtigt) købt fordi prisen var favorabelt lav. Dårlig undskyldning, I know, men jeg lod mig friste... Den ene er med kokus, den anden med sheasmør, desuden har jeg en kokus smør fra The Body Shop også. Jeg har også alt for mange parfumer liggende, men eftersom de ligger i mit kølige mørke klædeskab går jeg ud fra holdbarheden er ok lang... Det sagt vil jeg stadig bruge et par andre parfumer før der bliver taget hul på nogen af disse

5. Noget andet fra det område du opbevare julepynten... Her kommer jeg nok til kort, for det område gik jeg igennem før tingene blev taget ned. Julepyntet står i toppen af overskabene til garderoben.. De er blevet op ryddet så toppen huser telt, soveposer og luftmadres foruden en kasse med Emil's fest-vandpiber og et fest-spil... Hylderne derunder har jeg indrettet med de kasser jeg egentlig gerne ville have en reol til. En kasse mig og Emil (en hver) til overtøj som handsker, huer, tørklæder, bæreposer/tasker paraply, fnugruller og hvad man nu ellers kan få brug for på vej ind/ud af døren. En del af en landring-strip kunne man kalde det. Desuden er der er enkelt afleverings/to-return kasse med ting der skal indleveres til en forretning (som gammel medicin til apoteket eller biblioteksbøger) og ting der skal gives til bestemt venner/familie - fx vores tidligere stavblender (erstattet af Emil's komplette blender-sæt) til min søster der har snakket om snart at flytte. Jeg ville egentlig også gerne have en donerings-kasse, men en så lille kasse er endnu for lille med de store bunker jeg for fundet af gangen, så det er okay. Ellers er der kun en fakkel Emil har fået i gave fra arbejdspladsen, og luft-blæseren som først skal bruges til sommer igen Selve garderoben er faktisk også blevet opryttet, så den irriterende stol er kommet ud (der blev i øvrigt også smadret en af det til nytårsfesten.. passede mig egentlig udemærket, de ekstre ikke-sammenklappelige stole har irriteret mig så længe vi har haft dem ^^") .. Faktisk er der kun jakker, karate-gier, hardball udstyr, so og skotøjsæsker derinde nu, and I LIKE it

6. Ryd ud i kiksede jule-ting som håndklæder, ovnhandsker, sokker etc. Jeg tror jeg har et enkelt julehåndklæde og et juleforklæde liggende i kassen, men dem orkede jeg ikke lige tage stilling til i år/denne gang, så de fik lov at ligge i kassen sæsonen over, og så ved jeg egentlig ikke om jeg vil have åbnet for kassen igen engang i denne uge, måned eller senere på året, eller om de får lov at ligge til næste jul.. Det kommer nok an på hvordan der ser ud med potentiel flytning ^^"

Jeg er stadig i gang (efter MinsGamet), og har stadig meget at gøre på "Ting" området, selvom jeg også er gået over til at få orden i andre ting som fx. emails og digitalt rod. Målet for mig er dels at "ildebrandssikre" mine minder samt at få overskud til at gøre mere af det jeg gerne vil
Udgivet onsdag d. 14. Januar 2015
1 kommentar og 2948 visninger

Declutter

Kommentarer

IGravatar Ilhja 16 Januar 2015 08:18

Det lyder godt!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie