Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Den der frustration der ligesom sætter sig fast i kroppen

I dag har generelt været en ret utilfredsstillende dag. Måske fordi jeg stadig har noget frustration fra i går, over ikke at have udrettet noget, siddende i kroppen.

Karate træningen i dag var da okay, synes faktisk det gik helt godt med mit forsøg på at undervise på de små og laveregraduerede under kata-træningen. De skulle gå den første kata (takoikio shodan) og efter en fælles kihon (basis øvelser frem og tilbage over gulvet) og fælles kata, blev de lavere graduverede (hvid, rød og gul streg) sorteret fra resten, og jeg blev sat til at træne særligt vendingerne og kraft i deres slag. Jeg endte med at give dem øvelsen fra min egen graduering, hvor jeg blev hevet op og skulle slå sensei-en (som nu er Sihan) i maven til jeg beviste over for ham at der var bare et mimum af kraft. Det tog ganske vist en del trial-error forsøg, før jeg fandt en form der fungerede, og jeg måtte trække lidt på pædagogikken fra Connie-san, men det gik da, og jeg kunne se bedring da vi stoppede. Det kappede lidt over til kumite-træningen (kamptræningen), men det var i grunden alligevel meget hyggeligt.

Frustrationen kom tilbage ved erkendelsen af at vi først er hjemme og har været igennem et bad omkring kvart over 3 - det virker som om hele dagen allerede er gået! Men jeg regnede på det med min bror, som kom for at hente den betaling jeg havde lovet ham for at passe Fluffy da vi var i Tyskland sidste weekend. Det bliver alligevel til 5 timer der ryger der, og hvis man først er oppe ved en 9-10 tiden, ja, så er dagen jo snart gået...

Men jeg fik da lavet lidt ekstra salat til at spæde til resterne af min orientalsk inspirede kylling-karry-ret fra i Torsdags (kylling+karry blandet op med kokosmælk, minimajs, bønnespire og bambus skud, meget nemt i grunden). Jeg havde glædet mig til at lave noget med avokado og stegte-rugbrøds-krotonner. Sidst nævnte har jeg set på en blog før, selvom jeg ikke kan komme på hvor. Avokadoen derimod virkede orm-ædt og delvist rådden, selvom den var umodden så sent som i torsdags, så det var vildt mærkeligt og ret frustrerende. Men der var dog blomkål, baby-salat-mix og vindruer i stedet, så det endt med at blive ret godt alligevel.

Og det var super hyggeligt at se den "Karin Chibi Vampire" anime jeg har været i gang med, færdig. Den er vildt sød, og ganske morsomt, men også ret kikset lavet nogen steder. MAn skal lige vænne sig til stilen.

Frustrationsbomben blev dog først smidt, da Emil's computere begyndte at opføre sig funky, og derefter nægtede at fungere. Det er noget underligt med opstarten, selvom det var lyden på youtube der begyndte at genere så computeren i første omgang måtte genstartes. Det er meget frustrerende, for Emil har ikke rigtigt fået backuppet, så han er selvfølgelig meget nervøs for sine filer, og samtidig dybt frustreret over ikke at kunne spille og koble fra med de i aften. Det er hårdt at være vidne til, for efter Trundes crash der wipede min harddisk føler jeg med ham hvad filerne angår, og hans naturlige gnavenhed som reaktion på den trælse situation er selvfølgelig også smittende.


Well, jeg ved det er luksus-problemer. Man brude jo være lykkelig som menneske, når man bare har føde og drikke, tøj på kroppen, ly for vejret, seng for natten og sæbe og bad for renlighed. Det er bare som om min hjerne ikke er klar over det.

Når, men når jeg ser tilbage har det da ikke været helt øv, men det er stadig surt med Emil's computer. Jeg håber vi får den fixet uden at fjerne hans filer. Kryds lige fingre, hehe ^^"
Udgivet søndag d. 17. November 2013
2244 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie