Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Den der sang i ved nok... og jeg savner mit klaver

Min kæreste browser et langt ude sted på nettet for tiden, og stødte så på en weirdo-flash, som indeholder baggrundsmusik der er et elektronisk redo af en sang vi engang havde på det Keyboard jeg lærte at spille på. Jeg voksede op med automat-sange som "Kang Ding" og "Another day in paradise" som man så kunne høre og slå mere og mere af klaveret fra til man til sidst spillede klaver-delen selv. Problemet med den specifikke sang er så bare, at jeg ikke husker navnet på netop den... Men jeg ved det var en af min brors favoritter - han husker den dog heller ikke og er nu meget irriteret over at min mor ikke er hjemme ved keyboardet så vi kan få hende til at kigge efter hvad label der står ved sangen, suk, hehe. Det minder mig dog endnu engang om at jeg savner mit klaver...

Særligt når jeg høre fede melodier spillet, som man bare kan svømme hen i - eller compilations med flydende overgang som denne af iwritemusic1

Et par af de sange jeg selv gerne vil lærer at spille er disse:
What Makes You Beautifull - One Direction
Crush Crush Crush - Paramore
Melodien fra Force of Nature - Groove Coverrange
Wind - Naruto
Udgivet søndag d. 10. Marts 2013
958 visninger

Music Klaverspil

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie