Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Den lille IT matematik hjælp

... eller rettere It-Supporter - jeg er snart klar til at forsvare en eksamen tror jeg Så, nu skal jeg nok også være flink. Jeg var lige ovre og hjælpe min mor med nogle tekniske problemer ved hendes eksamen - sådan er det ikke at have fået it ind med modermælken vel sagtens. Selv jeg er ved at stå af nogle gange med de nye tiltag (opgraderingen af MSN nogle år tilbage fx.) men ja, med lidt grundlæggende flair kan man som regel afgøre hvor man skal finde tingende ved at se sig omkring. Hvis programmet/systemet ellers er designet nogenlunde brugervenligt. Som med det meste i dag, handler det ikke længere om at lære udenad, men om at vide hvor man kan finde de ting man skal bruge... og hvordan man så rent faktisk bruger dem. Ikke desto mindre gav det et lille skub i tingene, and she is going strong again Fluff var også mere end klar til at hjælpe ... selvom der ikke blev brug for matematik-noterne eller noget... jeg synes nu stadig de er lækre at have *NERD ALERT*

Mine matematik noter i min formelsamling fra Gymnasiet

Fluffy var også klar til at hjælpe... sådan da
Udgivet tirsdag d. 20. Maj 2014
2614 visninger

Fluffy

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie